Arkadaşlar,Anakartım ga-x58 ud3r işlemci i 7 ram 16 gb. ekran kartı gtx 780 ekran kartını yükseltmek istiyorum. uygun olur mu?Anakartım destekler mi? Ya da buna uygun olabilecek 1500 ile 2000 tl arasında hangi kartı önerirsiniz? |
Ekran Kartı Desteği ve Tavsiyesi lütfen
-
-
Bence böyle 1 şey yapmasan daha iyi olur, çünkü o nesil'de ki işlemci (i7-950/60/70 her ne ise) için mevcut kart'ın bana göre zaty limit'te, hâttâ fazla bile geliyor olabilir çünkü ondan daha sonra çıkan 1156 pin i7-800 seri'si oyun'lar da i7-900'ler den daha iyi durum'da olmaları'na karşın, onlar'ın kart olrk max limit'i gtx780 gibi hatırlıyorum.
Bu durum'da yeni 1 kart alıp takarsan, boş'a para harcamış olur ve dersin'ki performance olrk 1 fark göremiyorum.
Kısaca bnm tavsiyem, mevcut system'in ile ya gittiği yere kadar idare etmen yada satıp bütçen doğrultusu'nda güncel 1 system'e geçmen daha mantık'lı olur, keza günümüz'de ki i3'ler dahi mevcut işlemci'ni baya ağlatırlar.
-
Dostum selam, elindeki anakarta 6 çekirdekli Xeon takarak ömrünü en az 3-4 sene rahatlıkla arttırabilirsin. W3690 kullanıyorum beraberinde x58a-ud7 anakart ile, 4,5 ghz'e kadar da hız aşırtılmış biçimde kullanıyorum ve rahatlıkla 2070 super'i bile besleyebirim. Stok hâliyle kullanacaksanız tavsiyen 6 çekirdekli Xeonlarla beraber RTX 2060 a geçmeniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bence böyle 1 şey yapmasan daha iyi olur, çünkü o nesil'de ki işlemci (i7-950/60/70 her ne ise) için mevcut kart'ın bana göre zaty limit'te, hâttâ fazla bile geliyor olabilir çünkü ondan daha sonra çıkan 1156 pin i7-800 seri'si oyun'lar da i7-900'ler den daha iyi durum'da olmaları'na karşın, onlar'ın kart olrk max limit'i gtx780 gibi hatırlıyorum. Bu durum'da yeni 1 kart alıp takarsan, boş'a para harcamış olur ve dersin'ki performance olrk 1 fark göremiyorum. Kısaca bnm tavsiyem, mevcut system'in ile ya gittiği yere kadar idare etmen yada satıp bütçen doğrultusu'nda güncel 1 system'e geçmen daha mantık'lı olur, keza günümüz'de ki i3'ler dahi mevcut işlemci'ni baya ağlatırlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X