Şimdi Ara

Ekran kartı? directx? Monitör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi eski anakartıma yeni bir ekran kartı aldım geforce 210 nvidia asus. Şimdi 1 haftadır çözemediğim sorunu söyleyeyim. Önce google chrome yükledikten sonra dikkatimi çekti. Win7 kullanıyorum alltaki şeffaf bar şişkinleşti. ve google chrome kullanırken 5ten fazla açtığım sayfalar en üst sağ köşedeki kapatma indirme kutucuklarının üzerine binmeye başladı. Daha sonra ekran çözünürlülüğüne baktığımda 1280*1024 yazıyordu. monitörü algıla dediğimde ise 1600*1200 altındaysa bagzı ögeler sığmayabilir diyor. Herneyse sorun okadar da önemli değil dedim Heroes of newerth oyununu yükledim. oyunu açtığımda mouse hareket etmiyordu. işaret sabit fakat hayalet olarak denk getirirsen tıklayabiliyorsun. Birde youtube vs video izlerken tam ekran olmuyor. yani oluyor fakat alttaki bar kaybolmuyor. ve videoyu ilerletemiyorum. En son driverı devre dışı bıraktım herşey olması gerektiği gibiydi. 1600*1200 yapabiliyorum. ama driver olmadan bütün görüntüler kayarak gidiyor. Arada sıkışıp kaldım.

• yeni aldın güncelledinmi dr,veri yüklemekle olmyor hemen güncellmen gerekir sürücüsünü tekrar yüklehttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us buradan yükleyebilirsin işletim sistemini seçeneğini bi kontrol et
  • en son sürümü yükledim güncelleştirme bulunmadığını söyledi windows7 ultimate 32 bit hepsini işaretledim. doğru driver olduğundan eminim
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Ekran kartı-agp 8x
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.