Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver Bulma. Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum. Geçenlerde ekran kartım durduk durmadık yere yandı. Bende bugün yenisini aldım. Msi amd r7 240 2gb ddr3 pcı-e3.0 directX 11.2.

Şöyle bi sorunum var. Cd den kurulum yaptım ama herkes cd den olmaz diyor. (haklılar çünkü cs go da 15-25 fps alıyorum şuan) driverini indirmem gerekiyormuş ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Link yada yol gösteren olursa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Saygılar

• Hocam şu siteden ekran kartının serisini ve işletim sistemini seçersen güncel driverı indirebilirsin
    http://support.amd.com/en-us/download
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_yeg

Selamun aleykum. Geçenlerde ekran kartım durduk durmadık yere yandı. Bende bugün yenisini aldım. Msi amd r7 240 2gb ddr3 pcı-e3.0 directX 11.2.

Şöyle bi sorunum var. Cd den kurulum yaptım ama herkes cd den olmaz diyor. (haklılar çünkü cs go da 15-25 fps alıyorum şuan) driverini indirmem gerekiyormuş ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Link yada yol gösteren olursa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Saygılar

R7 240 ekran kartı değil cd'deki driveri stabil çalışması lazım.
    o söylenenler 10 yıl ekran kartı bile kendi driveri ile daha iyi çalışanı gördüm.

R7 240 pek iyi bir ekran kartı değil. bunuda belirtmiş olayım. 15-25 fps normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orci1 -- 8 Mayıs 2016; 0:43:51 >
  • A.s anomaly arkadaşımızın verdiği linkten en güncel driver işletim sisteminizle uyumlu olanı indirebilirsiniz...

Map'lere bağlı fps kayıpları olabilir ancak çözünürlük düşerse daha fazla verim alınabilir denildiği gibi 15-25 fps normal değil en iyi sistemlerde bile sorunlu olabilen bir oyun ile karşı karşıyasınız...optimizesi şart olan oyunlardan birisidir kendisi bolca konuları mevcuttur forumda....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.