Şimdi Ara

Ekran kartı Driver sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ilk önce bu konuya baktığınız için teşekkür ederim.

Ben ati hd 3650 ddr3 agp ekran kartı kullanıcısıyım bilgisayarıma format attıktan sonra driver sorunu yaşadım en güncel driverleri atinin kendisi sitesinden indirdim ama bilgisayarm işletim sistemim ekran kartını standart vga bağdaştırıcısı olarak görüyor.ayrıca direk disket olarak okuttuğum zamanda hata veriyor. acaba yazılımsam olarak mı bir hata var yoksa donanımsal mı bana bir yardımcı olurmusunuz...

kullandığım işletim sistemi windows 7 ultimate...

Saygılarımla....

Ekran kartı Driver sorunu!!

• Anakartında onboard vga girişi de mevcut mu ?
  • 2xxx ve 3xxx serisi normalde PCI Express ekran kartlarıdır fakat ATI bir entegre ile bu kartları AGP üzerinde çalışır hale getiriyor. Dolayısı ile Windows un kartınızı Standard olarak görmesi çok normal. Ayrıca türkiyede AGP ATI leri hep Sapphire sattı ve Sapphire'in kartları genelde özel BIOS lu oluyor, firmanın pek referans BIOS kullandığını görmedim.

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=4&sgid=337&pid=82&psn=&lid=1#

Bu adresten driver ve AGP Hotfix ini indirip kurun. Elle kurulum yapmayın sorun yaşarsınız, bırakın Setup yapsın. Ayrıca Setup tan önce ekran kartını kaldırmayı denemeyin, çünkü Setup ekran kartınızın Standard olarak kurulu olması gerektiğini söyleyecektir. O şekilde kalsın, kurulum olacaktır.

Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: coolindark

2xxx ve 3xxx serisi normalde PCI Express ekran kartlarıdır fakat ATI bir entegre ile bu kartları AGP üzerinde çalışır hale getiriyor. Dolayısı ile Windows un kartınızı Standard olarak görmesi çok normal. Ayrıca türkiyede AGP ATI leri hep Sapphire sattı ve Sapphire'in kartları genelde özel BIOS lu oluyor, firmanın pek referans BIOS kullandığını görmedim.

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=4&sgid=337&pid=82&psn=&lid=1#

Bu adresten driver ve AGP Hotfix ini indirip kurun. Elle kurulum yapmayın sorun yaşarsınız, bırakın Setup yapsın. Ayrıca Setup tan önce ekran kartını kaldırmayı denemeyin, çünkü Setup ekran kartınızın Standard olarak kurulu olması gerektiğini söyleyecektir. O şekilde kalsın, kurulum olacaktır.

Kolay gelsin

kardeşim allaha razı olsun yaptım oldum beni büyük bir dertten kurtardın sağolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: themirkin

quote:

Orijinalden alıntı: coolindark

2xxx ve 3xxx serisi normalde PCI Express ekran kartlarıdır fakat ATI bir entegre ile bu kartları AGP üzerinde çalışır hale getiriyor. Dolayısı ile Windows un kartınızı Standard olarak görmesi çok normal. Ayrıca türkiyede AGP ATI leri hep Sapphire sattı ve Sapphire'in kartları genelde özel BIOS lu oluyor, firmanın pek referans BIOS kullandığını görmedim.

Kolay gelsin

kardeşim allaha razı olsun yaptım oldum beni büyük bir dertten kurtardın sağolun :)

Rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.