Şimdi Ara

Ekran kartı düşük hızda çalışıyor neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8600gt ekran kartım x16 hızında çalışacağına x2 hızında çalışıyor neden böyle olabilir cevaplarınınız bekliyorum

• o slot yuvasıyla alakalı gönderdiğin resimde sorun yok gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneShadow71

o slot yuvasıyla alakalı gönderdiğin resimde sorun yok gibi gözüküyor

nasıl yani biraz açarmısın x16da çalışması lazım değilmi sağdaki değerin?
  • aida64 programında baktığımda bunu buldum pci express 2.0 mı var anakartımda aşağıdaki tabloyu nasıl yorumlarız?

•  Ekran kartı düşük hızda çalışıyor neden?

yani kullandıgın aida64 e bakarak senın ekran kartı pcıe x16 ya takılmış yani doğru yere takmışsın. x16 x8 x4 hızla alakalı bir şey değil yani tamamen slotlarla alakalı umarım açıklayıcı olmuşumdur
  • yok ben taktığım slot doğrumu diye sormuyorum merak ettiğim anakartımdaki pci express versiyonu kaç bunun 1.1 mi 2.0 mı?

Bir de neden x2 gösteriyor çalışma hızını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliviera12

yok ben taktığım slot doğrumu diye sormuyorum merak ettiğim anakartımdaki pci express versiyonu kaç bunun 1.1 mi 2.0 mı?

Bir de neden x2 gösteriyor çalışma hızını?

cevap bekliyorum hala
  • Resimde açıklama mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Resimde açıklama mevcut.

bildiğim kadarıyla ekran kartı eski olduğu için 1.1 ile çalışıyor ama render testi yapsamda x2 aynı kalıyor x16ya yükselmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliviera12

quote:

Resimde açıklama mevcut.

bildiğim kadarıyla ekran kartı eski olduğu için 1.1 ile çalışıyor ama render testi yapsamda x2 aynı kalıyor x16ya yükselmiyor

O zaman yapcak birşey yok

• quote:

Resimde açıklama mevcut.

bu test kaç dakika sürüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çotanak 28

Testi açtıktan hemen sonra Bus interface yazan yerdeki @x16 1.1 yazan kısımdaki 1.1 değeri 2.0 veya 3.0 olarak değişmeli.Yani siz garanti olması için 1 dk falan bekleyin değişim gözlenmiyorsa 1.1 modunda çalıştığı anlaşılır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çotanak 28

Testi açtıktan hemen sonra Bus interface yazan yerdeki @x16 1.1 yazan kısımdaki 1.1 değeri 2.0 veya 3.0 olarak değişmeli.Yani siz garanti olması için 1 dk falan bekleyin değişim gözlenmiyorsa 1.1 modunda çalıştığı anlaşılır

6850 bakım dedim 1 saat e yakın bekledim ne gelen var ne giden kapattım olaya bak

• Iyı aksamlar hocalar benım ekran kartımdada aynı sorun var sanırım yanlız rakamalr bıraz degısık ıslemcı ı7 3770k asrock fatal1ty pro z77 zotac gtx 680amp, 8 lık 2133 mhz ram 1200 w psu sıstemı toplayalı 2 ay oldu pek anlamam detayları gpuz cpu z den baktıgımda
    PCI-E 3.0X16@X4 3.0 GORUNMEKTE yandakı render testı dahıl baya bı test yaptım anakart soketlerı tek tek degıstırdım yıne aynı anakart pcıe3 destekleyen en ustekı olmasına ragmen hepsını denedım degısen yok :( bunu nasıl duzeltebılırız ekran kartı da ana kartta en son cıkan surumlerden bıos dahıl ekran kartı drıver genel guncellemer yapılmıstır yıne de duzelmedı yardım beklıyorum bu sorunu cozene 1 yıllık gunluk 3 gulfallah 1 elham dua söz :) :)

http://gpuz.techpowerup.com/13/05/27/cgw.png

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.