Arkadaşlar istanbul gümrükte 9 adet ekran kartı var. Linkini atıyorum.RADEON XT 5700 falan var. İstanbulda olan arkadaşlar gidip bakabilir. 3 5 arkadaş birleşip alabilirsiniz. Fiyat uygun. Kaçırmayın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduketket -- 13 Şubat 2021; 15:29:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekran kartı e ihale 9 adet
-
-
Çok para, büyük risk.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünleri bulunduğu yerde gidip görebiliyorsunuz. İstanbul’da iseniz bakmakta fayda var. Resimlere göre benim kanaatim ürünler kullanılmamış. 9 kişi bir araya gelse güzel bir alışveriş olur bence.
ikinci el almaktansa bu şekil bir alım daha mantıklı geliyor bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduketket -- 14 Şubat 2021; 0:9:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aduketketÜrünleri bulunduğu yerde gidip görebiliyorsunuz. İstanbul’da iseniz bakmakta fayda var. Resimlere göre benim kanaatim ürünler kullanılmamış. 9 kişi bir araya gelse güzel bir alışveriş olur bence.
ikinci el almaktansa bu şekil bir alım daha mantıklı geliyor bana
Adres bilgisi var mı? İstanbul Havalimanı Tasfiye İşletme Müdürlüğü
Arnavutköy diyor 2 NOLU TASFİYE AMBARI nerede nasıl bulacağız adresi?
Sitede adres bilgisi yok.
-
Ayrıca bu kartları gittik gördük diyelim.Tamire gidip geri dönen kartlar fln olmasın bunlar.Çalıştıklarını nasıl teyit edeceğiz?
-
Google’dan arama yaparak adresini bulabilirsiniz.
ürünleri görmenize hiç bir sorun çıkarmıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: aduketketGoogle’dan arama yaparak adresini bulabilirsiniz.
ürünleri görmenize hiç bir sorun çıkarmıyorlar.
Görmekte sıkıntı yokta çalışıp çalışmadığını anlamakta sıkıntı var. Şimdi yanımda kasa götürsem tek tek denesem kartları izin veriyorlar mı?
-
Gümrüğe takılan eşyalar bunlar. Kaçak yolla getirilen , bavul ticareti ile gelen ürünler bunlar. Büyük ihtimal getiren vatandaş bavulda yakalattı.Ankara’da olsa gider bakardım.
O konuda hiç bir bilgim yok. Bence izin vermezler devlet kurumu sonuçta.
3 5 arkadas girip napacaz nasil bouscez e.k yi az mantik -
9 adet var yalnız
İlla elden mi almak gerekiyor -
Evet ihaleye giriyorsunuz elektronik ortamda , teslimat bulunduğu yerden elden oluyor.
Risk almaya değmez. Çalışmazsa elinizde patlar kartlar -
O konuda haklısınız. Görmemize izin veriyorlar. Kontrol etmemize verirler mi sormak lazım.
Arnavutköydeyim gitsem mi bilemedim :) hangi kartlar var başka acaba
Kontrol ,test etmeden almak çok riskli görünüyor..
Az para değil...
-
Aslında gitseniz bilgi ve hangi kartlar var öğrenseniz. Kontrol edebilir miyiz Bu tarz muallakları sorsanız
9 tane kart var az da değil.
quote:
Orijinalden alıntı: aduketketAslında gitseniz bilgi ve hangi kartlar var öğrenseniz. Kontrol edebilir miyiz Bu tarz muallakları sorsanız
9 tane kart var az da değil.
Hocam bura komple kar dolu şuan yerde 30-40 cm'e yakın kar var :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 15 Şubat 2021; 8:2:3 >
Kartları deneme, takıp çalıştırıp kontrol etme gibi şeylere izin verilmiyor. En fazla gider kartı fiziksel olarak görürsünüz; çalışmazsa ya da bozuksa geri de almazlar.
Benzer içerikler
- nvidia txaa nedir
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- gpu hotspot nedir
- wattman hatası nedir
- monster ekran kartı
- rtx 4000 serisi ne zaman çıktı
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- amd fluid motion frames 2
- ekran kartı öğrenme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X