Şimdi Ara

Ekran kartı extra soğutucu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım GTX 1660Tİ. Boşta 40 derece civarı, oyunlarda ultrada 87 derece. Bu ideal midir? İdealse bile ben biraz daha iyi soğutmak istiyorum. Var mı öneriniz? Ne yapabilirim mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nvidia kartların 85 üstü görmesi biraz tuhaf bir durum hocam, toz temizliği yapın veya kasada ekran kartının altına fan koyun yukarıya doğru üflesin. manuel olarak da msi afterburner ile fan devrini yükseltebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozturk21

nvidia kartların 85 üstü görmesi biraz tuhaf bir durum hocam, toz temizliği yapın veya kasada ekran kartının altına fan koyun yukarıya doğru üflesin. manuel olarak da msi afterburner ile fan devrini yükseltebilirsiniz.
    Nasıl bir fan önerirsiniz internetten sipariş vereyim? Ayrıca MSI ile fan hızı yükseltmek riskli değil midir?

• fan hızını yükseltmenin ses dışında herhangi bir sıkıntısı yoktur. msi afterburner programın adı her marka gpu için kullanabilirsiniz.
    Eğer yeriniz varsa malum sitelerden pci fan diye aratın hocam tam ekran kartının altına yerleştirin ki ekran kartına üflesin.
  • Hocam bulamadim fan ya. Bi bakip link atabilir misin bana?

• hocam ben gtx 1080 armor ekran kartı kullanıyorum. soğutması kötü denen modellerden, üstelik kasam da itx. kraken g12 ve corsair h75 alıp sıvı soğutmaya geçtim. çok şükür şu an memnunum. maliyeti tabii 400-450 lira kadar oldu bana ama siz değerlendirirsiniz artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.