bazısı ön sipariş bazısı kritik stok bazı kartlar var link olarak paylaşacağım tek tek fiyat girmek istemiyorum fiyatları piyasaya göre uygun. amazonun satışını yaptığı kartlar tr ye gönderimi var yani. RTX 3070 - 8.5 BİN TL RX 480 8GB - 3 BİN TL https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01MPXWOKV/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 RTX 2080S https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08437KY52/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 RTX 2060 6GB RX6800 RTX 2070S |
Ekran Kartı Fırsatları. RX480-RTX3070-RX6800XT-RTX2080S
-
-
Millet kafayı yemiş valla. 25 bine bile ekran kartı var. Maden yapsa kaç yazar yahu kaç yılda amorti eder kendini. -
fiyatlar uygun olabilir bilgim yok. ama bu fiyatlara ekran kartı almak ne bileyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana_ -- 14 Şubat 2021; 9:30:23 > -
18000tl ye alacağın rtx3090 şu anda 6 ay da amorti ediyor kendini ama bu amorti süresi etheryum un fiyatına göre değişiyor tabi, atıyorum eth 2 katı daha artarsa 3 ay da amorti eder kart bedavaya gelir, azalırsa da tersi durum olur amorti süren uzar
onun için şu anda insanlar deli gibi kart arıyor :D
-
Aynen kardesim. Millet mal 25 bine kart alıyor (dünyadan haberi yok) -
ispanyada tanıdığınız varsa sadece ispanyaya gönderim 400 euro'ya 2080 super ;
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli
Millet kafayı yemiş valla. 25 bine bile ekran kartı var. Maden yapsa kaç yazar yahu kaç yılda amorti eder kendini.Tüm ekran kartları 6 ayda kendini karşılıyor. RTX 3070'de, 3080'de. 6 aydan sonra artıya geçiyorsunuz. En basitinden bir şirket açsanız bu kadar kısa sürede kâr etmeniz mümkün değil.
-
2060 fiyatı güzel aslında da hemen göndermiyor orası sıkıntı
-
bi baska konu var orda kımse yardımcı olmuyor bi kaç kısı kendı aralarında takılıyorlar burda bari umutluyum
-
rx580'e 3000tl verilir mi yahu. yazıktır. güzel kart ama ederi 1500tl.
-
7300 e palit 2080 super aldm sizce ne zaman gelir ortlaama. Ayrıca burda garantisii oluyormu -
Amazon üzerinden aldıysanız kendileri en kötü 1 yıl garanti veriyorlar avrupadan gönderimlerde.
-
nvidia geforce now varken ekran kartına sisteme para harcamaya lüzum yok (oyun bağımlısı olmayanlar için).
-
2060 olan indirime girmiş yaklaşık 3500TL'ye geliyor ve ben aldım bir tane.
https://www.amazon.es/gp/product/B07V216R9R
-
Geçici olarak stokta yok diyor. İyi kötü teslim tarihi belli olsa da sipariş versek. -
Hocam belli değil evet ama yine de 3500TL iyidir bu karta göre belki erken gelir belli olmaz. 2 yıl da garantili oluyor tertemiz bence
-
Orası öyle. Benim de Amazon uk’de 3000tl 1660super siparişim var. Yine teslim tarihi belli olmayan. Onu iptal edip bunu mu sipariş versem bilemedim -
500TL farka değer bence hocam parasını zaten çekmemiştir diğerinin. Dilerseniz ikisini de verin hangisi ilk gelirse onun parası çekilsin diğerini iptal edersiniz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Millet kafayı yemiş valla. 25 bine bile ekran kartı var. Maden yapsa kaç yazar yahu kaç yılda amorti eder kendini.
|
18000tl ye alacağın rtx3090 şu anda 6 ay da amorti ediyor kendini ama bu amorti süresi etheryum un fiyatına göre değişiyor tabi, atıyorum eth 2 katı daha artarsa 3 ay da amorti eder kart bedavaya gelir, azalırsa da tersi durum olur amorti süren uzar onun için şu anda insanlar deli gibi kart arıyor :D |
Benzer içerikler
- taobao türkiye
- dhgate güvenilir mi
- temu en iyi ürünler
- arnavutluk teknoloji mağazaları
- alibaba"dan tek ürün almak
- temu gümrük vergisi
- temu alışveriş sınırı
- amazondan nasıl alışveriş yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X