Arkadaşlar 1050ti ekran kartım var normalde oyunlarda 70 100 arası fps alırken pc yi kapatıp açınca 10 25 arasına düşüyor driverı tekrar yüklediğimde düzeliyor virüs taraması yaptım ekran kartı drivelerını tekrar tekrar yükledim ancak düzelmedi.Sistemim yeni daha 1 ay olmadı alalı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
surucu derken 387.92'yi mi yukluyorsun?windows 10 fall creator update 1709 kurulu mu?1060 kullaniyorum son surucu sorunlu geldi bana oncekine dondum 385.69
evet 387.92 yi yükledim. bende 385 e geri yükledmim ama gene sonuç aynı pc kapanınp acılınca fps düşük gösteriyor. win 10 güncellemesini yaptım
FOMOCO3230
kullanıcısına yanıt
ben de 1709'u yeni yukledigim icin tam hakim olamadim hani windowstan onu sil bunu cek desem.kapatip acinca niye oluyor o garip.surekli oluyor desen o windowsu bi degistir deriz ama aciyorsun guzel bir daha aciyorsun bozulmus o zaman acip kapayinca ne oluyor diye bakmak lazim ya bir seyler aciliyor ya da kapaniyor.bios ayarlarina bakabilirsin silip win7 kurabilirsin.daha oncesinde su basligi bi incele yapabilirsen islemci hizina bak oyun icinde.