Sorunum; Ekranda maviden başka bir renk görünmüyor. (Mavi - Beyaz - Siyah)
Nedeni; Bilgisayarı VGA kablo ile televizyona bağladım, fakat televizyon topraklı prize bağlı değilmiş, VGA kablonun televizyona değmesiyle kıvılcım çıktı.
Emin olduğum şeyler; -Sorun kabloda değil. Farklı kabloyla da denedim. -Sorun televizyonda değil. Eski ekranda da aynı. -Sorun yazılımsal değil. Format attım. -Ekran kartı yanmış olabilir dediler, fakat oyunları açarken bir sorun olmadı, ama herşey mavi - beyaz - siyah.
Yardım istediğim konular; -Ekran kartı tamir edilebilir mi? / Yeni mi almam gerekir? -Sorunun kaynağı tam olarak nerede olabilir?
Ayrıca kasayı açamam, PC'nin hala garantisi var.( Fakat garanti belgesi şu an kayıp :X )
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Konu güncel :/
Garanti belgesini bulamasanız bile aldığınız yerde kaydı vardır. Orayla bir görüşün.
Ayrıca Tv nin topraklı prize bağlı olmaması nedeniyle bu arıza olmaz. Ya kabloda bir kısa devre vardı ya TV nin kendisinde bir problem vardır.
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Garanti belgesini bulamadım yarın da arayacağım fakat dediğiniz gibi olsa bile garanti kapsamına girip girmediğinden de emin değilim.
Sorunu ekranım mavi renkte göstermeye başladı şeklinde izah edin. Harici birşey bağladığınızı da şimdilik söylemeyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme