Şimdi Ara

Ekran kartı görüntü bozuk yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar asus gtx650 ti boost modeli ekran kartı kullanıyorum oyuna girip çıktıktan sonra forumda gezerken ekrana değişik şeyler geliyor. Videolarda da aynı problem var

Ekran kartı görüntü bozuk yardım

• valla bendede gtx serisi kart vardi bundan daha beter hatalar veriyodu forumdakiler bitlerin omru bitmis dedi fakat bendeki kart cok asiri buyuktu onune bi kagit koydum kartin faarini ortadina binevi bi ayak islevi goruyordu bidaha hic bu sorunla karsilasmadim arada deniyorum kagidi cikarincagene hata veriyor bi dene istersen isine yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omc18 -- 27 Kasım 2014; 22:04:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omc18

valla bendede gtx serisi kart vardi bundan daha beter hatalar veriyodu forumdakiler bitlerin omru bitmis dedi fakat bendeki kart cok asiri buyuktu onune bi kagit koydum kartin faarini ortadina binevi bi ayak islevi goruyordu bidaha hic bu sorunla karsilasmadim arada deniyorum kagidi cikarincagene hata veriyor bi dene istersen isine yarayabilir

sanırsam bu ısınmadan kaynaklı bir sorun hocam siz kart slottan aşağı sarktığı için mi koymuştunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.