Arkadaşlar ekrankartıyla ilgili problem yaşıyorum.Ekrankartımın modeli 9800 gtx+ 512 mb ddr3.Sorun şu; oyun oynarken (knight ve metin2 ) hafif takılmalar oluyor ekranda,ardından uzun bir süre takılıyor ve grafikler bozuluyor.yazılar okunmuyor ekrandaki,karekterin suratı falan gozukmuyor.Ekrankartının en son driverini indirdim,format attım ama sorun değişmedi.Sorun ekrankartında olabilir mi?grafikler bozulduğu anda ss aldım;
1.h t t p :/ / img693.imageshack.us/img693/3329/grafikkk.jpg
2.h t t p :/ / img23.imageshack.us/img23/4505/grafik2k.jpg
sadece bu iki oyundamı sorun yaşıyorsun? ayrıca imkanın var ise kartı başka pc'de deneyebilirmisin?(oyunlarla beraber)
Başka oyun oynamıyorum, bu iki oyun kurulu sistemimde.bilgisayarımda 4gb ram-Q6600 işlemci-500gb harddisk-MSİ p45 neo anakart var.Eskiden oynadığım oyunlarda da ufak grafiksel çizgiler çıkıyordu önemsemiyordum.ama böyle olmamıştı hiçbir oyunda.
başka bilgisayarda deneme imkanım yok maalesef
Malesef ekran kartı gitmiş gibi duruyor. Windows u yeniden kurup son sürücülerle deneyin çözüm olmazsa ekran kartının servise gitmesi lazım.
format ve driver seçeneklerini de denedim ama düzelmedi.bencede servise versem iyi olcak galiba.tşk ederim