Şimdi Ara

Ekran kartı yükseltince görüntü kalitesinde değişme oluyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba merak ettiğim bi konu ekran kartını yükseltince oyunlarda görüntü kalitesinde ufak bile olsa değişme oluyormu ?
    mesela şuan gtx780 kullanıyorum csgoda 1024x768 de bulanık gtx1070'e geçsem yada 1080'e hafifde olsa netleşme olurmu yoksa fps mi değişir sadece.

Bu arada amd , nvidia ya göre çok daha net daha keskin csgo'da bunun nedeni nedir. 2-3tane amd ve 5-6tane nvidia ekran kartı denemiş biri olarak farkı ayırabiliyorum.

ayrıca benchmarktaki parallax puanımı belirliyor netliği ?

• ekran kartı değişti diye görüntü kalitesi direk değişmez. sadece aynı grafik ayarlarında daha yüksek fps almanızı sağlar. Ya da başta fps düşüyor diye kıstığınız ayarları artırmaya veya yüksek çözünürlükte daha yüksek fps ile oynamaya yarar.
    gtx780 ile 1920*1080'de rahat oynarsınız neden 768p'de oynuyorsunuz. gözünüze yazık etmeyin. Ayrıca şu cümleyi anlamadım: "Bu arada amd , nvidia ya göre çok daha net daha keskin" acaba nvidia ekran kartının denetim masasından ayar mı yaptınız mesela fxaa zorlama gibi?
  • Tam olarak diğer donanımlar ve bileşenler neler? Monitör ne kullanıyorsunuz mesela.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.