Şimdi Ara

ekran kartı gtx 570 acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANAKART ASUS P6T DELUXE V2, X58, DDR3, 3x PCIExp, Socket 1366, SLI & CrossFire

İŞLEMCİ İntel® Core™ i7-950 Processor (8M Cache, 3.06 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI

EKRAN KARTI ASUS GTX570 GDDR5 1280MB 320BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

REMLER KINGSTON 4GB (2*2GB) KIT HYPERX DDR3 1600MHZ CL8 XMP RAM

GÜÇ KAYNAĞI CORSAIR CMPSU-550VX 550W 120MM FANLI 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI

VAR HEPSİNİ TOPLADIM CALIŞTIRDIM POWER TUSUNA BASTIMMI EKRAN KARTININ FANI DONUYOR VE SONRA DURUYOR HEMEN GUC YETERSIZLIGINDEN MI OLUYOR ANLAMADIM BAŞKA BI EKRAN KARTI TAKTIM GTX 9400 CALIŞTI WINDOVS 7 YÜKLEDİM TÜM PROGRAMLARI DRİVER LARI KARTI YİNE DEĞİŞTİM OLUR DIYE YINE AYNI OLDU DIGER FANLARI KAPADIM YINE ÇALIŞMADI ACIL YARDIM

• slm kardeş benim başımada gelmişti bu olay gtx580 var bendede 2 saat uğraşmıştım sorun pcı ex kablosu power suply de varsa 8 ve 6 pinli olması lazım ya tak çıkart kablo yada direk gelir psu dan onları takman lazım ekran kartına üst kısmında girişleri var oraya takacan kabloları ama tak çıkart kabloluysa psu pcı ex çıkışı 12v 30 amper olsunki çıkışları sorun çıkamsın oyunlarda eğer sorun buysa dene değilse ekran kartını iyi oturmasına dikkat et.
  • ekran kartının psu kablosunu takıyorum bı tur atıp duruyor fanı psu gucu mu yetersız gelıyor ne . ekran kartındakı ıkı tane psu gırışı var ıkısınede guc gırısı yapsam nasıl olur bırınden yapıyordum ben hep
  • kardeş yazdığım yazıyı iyi okumadın galiba ekran kartında 2 giriş var 8 ve 6 pinli girişler psu dada varsa ayrı ayrı 8 ve 6 pinli çıkış o ikisini ekran kartına takıcan yani ekran kartındaki girişleri doldurcanyoksa 8 pin çıkışı ki her psu da olmuyo sanırım o zamn dönüştürücü ile yapıcan
  • Hem 6 hemde 8pin ikisinide takacaksın..

Power'ın da yetersiz....!
    minimum FSP 700watt yada SLI onaylı Thermaltake 650 watt +80

Ayrıca power'ın PCIe 6pin soketinin amperi ekran kartının (internetten bul) çektiği amperi tutması lazım.

power'dan çoklayıcı ile 8pin soket yaptığında aldığın molex uçlarını değiştirip dene. Ama bu idareten olur oyunlarda arada bir reset atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuncoskun -- 17 Mart 2011; 14:17:47 >
  • 700 watt high power bul forumda var satilik kafan rahat etsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.