link hatalı yansımış .. doğrusu; http://www.notebook.gen.tr/notebook-genel-f24/ati-mobility-radeon-hd-4650-4570-4530-xp-drivers-t8841.html
kardeş burda nerde yükliycez peki sadece yorumlar var
arkadaşlar yokmu yardım edicek birisi.bu güncelleştirmeyi nerden bulcam
Herşeyi ayrıntılı olarak anlatmışlar:
Aşağıdaki adımları aynen anlatıldığı gibi yaparsanız yüksek ihtimalle ati mobility radeon HD 4650 ekran kartının xp driver larını sorunsuzca kuracaksınız.
1-Ekran kartı sürücünü kurmadan önce anakart (çipset) sürücülerini kurduğunuzdan emin olun. Notebookunuz intel çipsetli bir ankarta sahipse Intel chipset driver'ını kurun ve bilgisayarı mutlaka yeniden başlatın. 2-İşletim sisteminiz için uygun programı bu adresten indirin. Mesela işletim sisteminiz windows xp 32bit ise gelen sayfada yukarıdan dördüncü sıradaki Windows XP yazan sürücüyü indirmeniz gerekir. 3-8-12_xp32_dd_ccc_wdm_enu_72271.exe gibi bir dosya indirecektir. Bu dosyaya çift tıklayıp çalıştırın. Program kendisini C:ATI/SUPPORT/8-12_xp32_dd_ccc_wdm_enu_72271 vb gibi bir klasöre açacaktır. Bu yeterli. Programı tamamen kurmayın ve iptale basın. 4-Masaüstünde bilgisayarıma sağ tık, özellikler, donanım,aygıt yöneticisi, diğer aygıtlar vga uyumlu ekran kartı problemli olarak görünür. Sağ tıklayıp sürücüyü güncelle deyin. 5-hayır bu kez değil, ileri, listeden ya da belirli bir konumdan yükle ileri, arama yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim ileri, ati lerden birini seç ve disketi var a tıkla. daha sonra C:ATI/SUPPORT/8-12_xp32_dd_ccc_wdm_enu_72271 klasörü altında driver/driver/xp_inf in altındaki inf dosyasını seç. buradan da ati mobility radeon hd 4650 yi seç. (ekran akrtınız 4530 veya 4570 ise onu seçin) onayla. Sürücü kurulmuş olacak. 6-Atinin programını kurmak içinse C:ATI/SUPPORT/... ccc klasörü içinde yer alan setup.exe yi çalıştırmanız yeterlidir.