Şimdi Ara

Ekran Kartı hariç almayı düşündüğüm sistem sizce nasıl ? (gtx 1650 süper için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, geçen yaz bilgisayarımın ekran kartı bozulduğu için yenilemek zorunda kalıp gtx 1650 super ekran kartı almıştım. sistemim 10 senelik bir sistem olduğu için ekran kartını tam performanslı kullanamıyorum haliyle. alırken fena olmayan bir kart alıp ilerde kasayı yenilerim diye düşünüp almıştım. şimdi kasamı yenilemek için biraz forumda araştırma yaptım. sonuç olarak var olan bütçemle şöyle bir liste ortaya çıkardım;

asrock b450m pro4 (800 tl)

amd ryzen 5 3600 (1700tl)

kingston hyperx furry 2x8gb 3200mhz ram (800tl)

sandisk 500gb ultra 3d m.2 ssd (510tl)

galax gtx 1650 super (mevcut kartım)

Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply (350tl)

Rampage PRIVATE kasa (330tl)

ortalama 4500 tl gibi bir fiyata gelebiliyor en uygun. bu kompozisyonda ne olabilir, ne iyi ne kötü veya daha iyi daha uygun fiyatlı değişiklik ne önerirsiniz ? şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kajmeran_ -- 25 Nisan 2021; 1:40:41 >

• Bence seçimlerin gayet güzel bende çok benzer bir sistem topluyorum şu an. Sadece anakart A520 olanını tercih edebilirim senden farklı olarak biraz daha ucuz olsun diye. Senin seçtiğinin sanırım Ram slotu 4 adet. Bu arada hangi siteden alacaksın parçaları?
  • FOREVERFORYOU F kullanıcısına yanıt

hocam tek bir site değilde en ucuz nerdeyse parça parça o şekilde toplayacağım hb n11 artık nere olursa   ben de en çok anakartta takıldım, ilk olarak gigabyte b450m s2h alayım dedim ama 3600 için bi tık daha kaliteli bi kart olsun istedim, diğer seçenekler 1,000 tl civarında olduğu için bu tam ortada yer alıyordu o nedenle bunu almayı düşünüyorum. okuduklarıma göre anakart yapısı 4 ram slotu ses konusunda biraz daha iyi gibi artıları var diyorlar, özellikle anakart konusunda bilen arkadaşlar aydınlatırsa daha iyi olur tabi ben de bunu merak ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.