Sistemim: i5 3470 işlemci, Gigabyte H77-DS3H, 8Gb RAM, HD4670 Ekran kartı, 1 adet ssd ve 2 adet hard disk.
Vatandaki %25 indirim ile yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Pek fazla oyun oynayan birisi değilim o yüzden de ekran kartları hakkında çok az bilgim var. Benim öncelikli ihtiyacım; sessiz çalışması ve az elektrik tüketmesi. İkincil olarak da yeni çıkan oyunları eğer canım çeker de oynamak istersem "falanca özellik eksik açamıyorum" demesin. Orta karar çalıştırıversin.
Kart için bütçem 300 lira civarı diyebiliriz. İşimi görecek daha ucuz kartlar varsa onlar tabiiki önceliğimdedir.
Güç kaynağım thermaltake kasanın içinde gelen sözde 430W'lık bir güç kaynağı. Sanırım ona da elveda demem gerekecek. Güç kaynağı için de tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Selamlar
Murat
GTX 650 uygun söylediğiniz özelliklere. Ortalama bi performansla oynarsınız , ayrıca az watt karcar.
Tavsiye için teşekkürler.
GTX650 serisine baktım, 13 farklı kart çıktı. Aralarında 100 lira oynuyor üstelik. Overclock yapmayı düşünmüyorum. Hangisi daha uygundur?
quote:
Orijinalden alıntı: slaytanic
Tavsiye için teşekkürler.
GTX650 serisine baktım, 13 farklı kart çıktı. Aralarında 100 lira oynuyor üstelik. Overclock yapmayı düşünmüyorum. Hangisi daha uygundur?