Şimdi Ara

Ekran Kartı İle İlgili Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni kasa alıcam.Yeni kasada Ekran karti ge_force 7025 entegre var.Bu ekran kartı dahili mi harici mi ? Birde hem dahili hemde harici ekran kartını aynı anda kullanabilir miyim? Alacağım kasa şu KAsa 2 sini aynı anda yapmak iyi bir şey mi kotu bir şey mi bilemiyorum.Yardım edin lütfen

• http://www.chip.com.tr/forum/nvidia-geforce-7025nforce-630a-sorun_t211059.html

Linki şimdi okuda sonra boşa ağlama, oyun için bu kasa alınmaz.
    Çok istiyorsanız üstüne 300-400 TL ekran kartına verirseniz birşeye benzer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimplePlan123

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni kasa alıcam.Yeni kasada Ekran karti ge_force 7025 entegre var.Bu ekran kartı dahili mi harici mi ? Birde hem dahili hemde harici ekran kartını aynı anda kullanabilir miyim? Alacağım kasa şu KAsa 2 sini aynı anda yapmak iyi bir şey mi kotu bir şey mi bilemiyorum.Yardım edin lütfen

Hem onboard hem de harici ekran kartını aynı anda kullanamazsınız. Sistem sadece birinden açılır. Arkadaşın dediği gibi harici kartlı başka bir sistem alırsanız alacağını sistemdeki ekran kartının özelliğine göre s,vga,dvi,hdmi vs gibi en az 2 ya da daha fazla çıkış olacaktır üzerinde. Farklı bir model düşünün bence de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesorpc -- 9 Ocak 2013; 21:57:46 >

• KAsa

Peki Bu Oyun için uygun mu?

Bu arada cevaplarınız için teşekkürler

• Arkadaşım, eğer oyun oynamak istiyorsan, üzerine diğer arkadaşın da söylediği gibi, ekran kartı alır takarsan, sanırım işini görür. İş görür bir ekran kartı istiyorsan, yaklaşık 300 ve daha fazlasını gözden çıkarman lazım. Vatan Bilgisayar'da hafta sonları %25 indirimler oluyor hafta içine göre, onlara bak istersen derim. Diğer türlü güncel oyunlar için üzerindeki ekran kartı işini pek görmez.

Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.