Şimdi Ara

++ EKRAN KARTI İLE İLGİLİ SORU ++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

128 mb atanan ekran kartı(max. 893mb) ne kadar verimli olur..ge force 8400

benim aklıma takılan ,diyorumki bi oyun 256 mb istiyor, bi yandan ram destekli olmayan masaüstü bilgisayar olsun,diğer yandan 128 mb ama ram destekli 893 olan ekran kartlı notebook olsun ama 2 side gf8400 performansta ne gibi değişiklik gözlenir?yani ne farkeder?performans demeyelimde işte oyunu çalıştırırmı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technologies -- 28 Kasım 2007; 4:11:38 >

• Ekran kartı seçimlerindeki en büyük yalnış ekran kartının bellek miktarına bakmaktır.Tabiki bellek etkilidir ancak ekran kartında bellekten daha önemli bir çok unsur vardır.Örneğin ekran kartının kaç bit olduğu ve sayısal olarak hız değerleri.Şu anda oyun oynama için en az 128 bit ekran kartı almanız lazım.NVİDİA nın sitesine girip ekran kartının sayısal değerlerini ve bit uzunluğunu görebilir ve ona göre bir seçim yapabilirsiniz.Ramlere fazla takılmayın.GMA da 256 gibi yaklaşık bir rakamı destekliyor ama onla anca 2 boyutlu oyunlar oynanır.8400 serisinde 64 bitlik ve 128 bitlik versiyonları var.Ve şuna çok dikkat edin 8400 M GS 8400M GT arasında çok fark var...

BURAYA BAKMANIZI ÖNERİRİM.

http://www.notebookcheck.com/Mobile_Grafikkarten_Benchmarklist.735.0.html

• çok teşekkür ederim,

evet fark var 8400 gs 64 bit diğeri 128...ben o kısmı çok irdelemiyomda...ben bellek miktarı arasında kalmıştım..yinede aydınlatıcı bir bilgi oldu sağol.

bellek miktarını nerden arttırıyoz(ekran kartının).biostanmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: technologies

bellek miktarını nerden arttırıyoz(ekran kartının).biostanmı

dostum bildiğim kadarıyla ekran kartı belleğini ihtiyaç duyduğu zaman kendi arttırıyor.
  • demek oluyorki 256 ram isteyen bir oyunu 128 mb kendinden destekli ekran kartıyla oynanabilir..(893 takviyeli) hmmm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.