Şimdi Ara

EKRAN KARTI İLGİLİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayrama kadar bir bilgisayar alıcam şu linkteki bilgisayarhttp://www.hepsiburada....r-bilgisayar-p-BD602008 asus grafik oyunlardaki performansı nasıldır oyunları iyi kasmadan oynatabilirmi rahat cevaplarınızı bekliyorum

• fbalc29 F kullanıcısına yanıt
    Link bozuk.Bütce ve ne tür billgisayar istediğinizi belirtirseniz yardımcı olabilirler.
  • Tam o bilgisayara bakmanız gerekmez ekran kartı harici ekran kartı Nvıdıa Geforce GT 920M ekran kartı nasıl soru cevaplar için teşekkürler öneriniz varsa hepsiburada ile freedos 1000-1300 arası günlük ve oyun ıçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok fazla bir şey beklemeyin ama bu fiyat aralığına alabilirsiniz.http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-920M.138763.0.html oyun performansına burdan göz atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 29 Haziran 2016; 14:52:13 >
  • Merhaba ben haftasonu ekran kartı alacağım ya gt630 yada gt710 almayı düşünüyorum size iki sorum olacak;

1-Hangi ekran kartı oyunlarda daha iyi performans verir?
    2-Sistemime hangisi uyar

SİSTEMİM:
    -amd athlon x2 260 processor 3.2ghz
    -8gb DDR3 ram
    -Asus m4a78-lt m-le anakart
    -windows 10 64bit
  • İnternette biraz araştırdım bu ekran kartını gta 5 en düşük ayarlada rahat oynayabiliyormuşsun youtube baktım birde size sordum işimi görürmü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı driver yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten ben öyle yeni çıkan oyunlarda pek gözüm yok sana mesela Mount & Blade: Warband bu oyunu iyi kalitede oynatabilirmi kendisi türk oyunu bu Nvidia Geforce 920M ekran kartı baktığım da gta 5 düşük ayarlarda oynatabiliyorsa bu oyunu oynatır internette araştırdım yani sizinde onayınızı almak gerek.
  • Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama o kart ile gta5 in arayüzüne girebilirsen şükret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük ayarlarda internette araştırdığıma göre iyi oynayabilirmişim düşük ayarlarda oynayabilirmiyim ?
    GTA V 2015 low 1024x768 55.9 fps Compare med. 1366x768 37.2 fps Compare high 1920x1080 8.7 fps Compare ultra 1920x1080 2.3 fps
  • bilgi için teşekkürler peki şu oyunu Mount And Blade: Warband nasıl oynatır fps
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.