Şimdi Ara

Ekran kartı ısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ekran kartım sapphire HD6850 bugüne kadar oyunda bir sorunum olmadı ısı değerleri biraz yüksek boşta şuan 58 derece. Furmarkda 102 dereceye kadar çıktı o yüzden korktum ve sonuna kadar beklemedim. GTA 5 1280x1024 hiç kasma yok ama Planetside 2 oynuyorum düne kadar bir şey yokdu çok güzeldi ama bugün oyunda takılmalar başladı takılma olduğunda ekran kartının fanı yavaşlıyor ses kesiliyor 3-5 saniye sürüyor. yardımcı olurmusunuz karttamı sorun yoksa Planetside2 dün gelen güncelleme ilemi alakalı nasıl anlarım şimdiden herkese teşekkürler. Ekran kartı ısı sorunu

• Kartın termal macunu nu yenileyin ve soğutucu nun kattın üstüne ram oturduğunda n emin olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğinizi bayramda yapmaya çalışıcam ama pek anlamıyorum bu işlerden.
  • Sıcaklıklar anormal derecede yüksek ilk olarak fanların düzgün çalıştığından emin olun belki arada duruyordur veya teki hiç çalışmıyordur veya yavaş çalışıyordur vs., daha sonradan macun yenilemeyi yaparsınız.
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    Merhaba kasayı açtım bir de ne göreyim fanın bir tanesi duruyor çalışmıyor. elimde 120 lik bir tane fan vardı fazla hemen oraya japonlan yapıştırdım. şu an boşta 45-48 derece arasında geziyor oyunda 80 e yaklaşıyor ve kasma sıfır şimdiden herkese teşekkürler. oyun aşağıda açık şekilde ekran görüntüsü aldım

Ekran kartı ısı sorunu
  • Geçmiş olsun, yükte 80 kabul edilebilir 70-75'lere düşürebilirseniz daha iyi olur.
  • sabah eve geldim bir gireyim dedim oyuna 65-70 derece arasında geziyor ama görüntü ara ara duruyor 3-5 saniye kadar.
    Ben anlamadım görüntü donduğunda fan seside kesiliyor görüntü devam edince fan yine yüksek devirde devam. acil yardım lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Overclock uyguladınız mı?
    Daha önceden bu ısı sorunu varmıydı
    yoksa şimdi mi farkına vardınız?
    Mavi ekran almanıza sebep olabilir.
  • Hocam fan çalışmıyor ise muhtemelen sorunludur. Teknik bilgi gerektirebilir kartı yerinden söküp soğutucuyu kontrol etmek gerekir. Benim de başıma gelmişti bu durum fan bir çalışıyor bir çalışmıyordu komple söktüm ve kendim başka bir fan taktım
  • bende çalışmayan fanı söktüm oraya 80 lik bir fan taktım şimdi oyun deniyecem bakalım ne olacak.
  • Oyun normal ayarlarda 2 dakikada 74 dereceyi gördü benim adam gibi anlayan birine götürüp bu işi yaptırmam lazım galiba :(
  • 6850 için uyan soğutucu alabilirsiniz bilgisayarcıya götürürseniz oda termal macunu yeniler ona uygun fan veya soğutucu takar.
  • İlgilenen herkese teşekkürler bu sabah hyper212 ile gelen termal macundan ekran kartıma sürdüm tabii önce güzelce eskisini temizledim. bozuk olan fanın tarafının pilastiğini kırıp çıkardım yerine 120cm lik bir fan taktım şu an boşta oyundan 5 dakika sonra 45-46 Ekran kartı ısı sorunu
    derecelerde duruyor. oyunda ise 1920*1080 high ayarlarda planetside 2 68 dereceyi geçmedi çok güzel oldu yani :) ilgilendiğiniz için teşekkürler.

• Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.