Şimdi Ara

EKRAN KARTI İŞLEMCİ OLMADAN ÇALIŞIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarım ve elimde bir tane bozuk bir ekran kartı var. Arızasını test etmek için başka bir anakarta takacağım. Ekran kartını çalıştırmak için power ve ram yeterli olur mu? İşlemciyi bir daha fanıyla beraber yerinden sökmeye üşeniyorum. Sadece monitöre görüntü gelecek kadar çalışsa yeterli benim için.

• görüntü alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

görüntü alamazsın
    Anladım o halde anakartta ram in tek başına takılı olup olmaması birşey değiştirmiyor. Peki sadece ekran kartını anakarta takıp birde powerla elektrik verdiğim de en azından ekran kartının fanları döner herhalde ve de anakartta veya powerda herhangi bir hasar ve zarar gelme gibi birşey söz konusu olamaz o halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzmaraz -- 1 Ekim 2018; 15:41:56 >
  • İşlemci olmadan görüntü alman imkansız.Aynı şekilde ram olmadan da görüntü alamazsın.Ekran kartı olup olmaması önemli değil.İşlemci içindeki grafik birimindende görüntü alınır.

Görüntü almak istiyosan 3 ana bileşen lazım.İşlemci anakart ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.E.B Sup

İşlemci olmadan görüntü alman imkansız.Aynı şekilde ram olmadan da görüntü alamazsın.Ekran kartı olup olmaması önemli değil.İşlemci içindeki grafik birimindende görüntü alınır.

Görüntü almak istiyosan 3 ana bileşen lazım.İşlemci anakart ram
    Orasını anladım. Ben sadece saydığın bileşenler olmadan elektrik verdiğimde ekran kartının fanı döner mi diye sordum ikinci mesajımda. Ve de herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
  • Denemek lazım ram olmadan kesin dönüyor.İşlemci olmadanda denemek lazım.Herhangi bir sıkıntı çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 1 Ekim 2018; 16:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.E.B Sup

Denemek lazım ram olmadan kesin dönüyor.İşlemci olmadanda denemek lazım.Herhangi bir sıkıntı çıkmaz.
    Yani sizin demenizle işlemci ve ram olmadan denersem anakarta, powera ve de ekran kartına herhangi bir şekilde zarar gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı nasıl takılır
    3 yıl önce açıldı
    Bu ekran kartı yanmış mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir zarar gelmez.İşlemcisiz çalışırmı bilmiyorum.Ramsiz kesin çalışıyor.Voltajları anakart ayarladığı için ekran kartına birşey olmaz.Powerla zaten alakası yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.