Şimdi Ara

EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4 ve msi notebook umu satıp i5 li 16 gb remli ssdli cube kasalardan toplucam . Tabiki ekran kartı kısmında kararsızım .

oynamak istediğim oyunlar performans oyunları .

Çıkıcak olan bf 5 fifa 17 forza pc vb türdeki oyunlar. Fiyatları ve modelleri aşağıdadır tavsiyelerinizi bekliyorum .

EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P

• R9 390 diyorum veya gtx 970

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus strix r9 390. R390 olmasaydı msi gtx970 derdim. 8gb vram ve şu an yalan dolan da olsa piyasada dönen dx12 performans söylentileri ölçümleri kararımda etkili. Bir de tamamen kişisel inancım, yeni kartlar çıktığında nvidia satış yapmak için bence ilk olarak yazılımla gtx970 in boynunu vuracak. Çünkü en fazla bu kart sattı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus kart almayın soğutma başarısız ya vrm leri soğutmuyorlar yada ramleri açıkta bırakıyorlar.
  • r9 390 veya msi gtx 970
  • Ben de MSI GTX970 var mükemmel bir kart. Kesinlikle tavsiye ederim. AMD VRAM ve BİT ile Nvidia yı yakalamaya çalışıyor ama çok yanlış yolda. Ben kesinlikle NVDİA öneririm. GTX980 alma imkanınız varsa onu alın yoksa GTX970 yeter de artar bile.
  • 380/380x'den uzak dur. 290x veya 390 olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • girdap kullanıcısına yanıt
    970.
  • gtx 970
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

Asus kart almayın soğutma başarısız ya vrm leri soğutmuyorlar yada ramleri açıkta bırakıyorlar.

Mutlaka bir eksik var asusda, eski asus değil. Msi favorim bu aralar bayılıyorum soğutucu tasarıma . O kırmızı şekil 10.5 cm fanlar felam

• Sapphire ya da Msı R9 390 alabilirsiniz.
  • girdap kullanıcısına yanıt
    Hocam bide bu fiyatlar hangi siteden ?
  • Gama Bilgisayarda çalışıyorum bu dist siterlerinin ara toptana verdigi fiyatlar ( e ticaret degil ) . Tercihim asustan yana kullanmak zorundayım çünkü bu fiyatlardanda extra bir iskonto alıcam . Genellik 970 demiş bense buraya bu konuyu açmadan önce r9 390 düşünüyordum fikirlerim değişti açıkcası . Haftaya cumaya kadar gelen yorumlara göre hareket edicem .
    teşekkürler .
  • Kesinlikle Gtx 970

• R9 390 almani tavsiye ederim.
  • Kesinlikle gtx 970
  • Tavsiyelerinizden ve fikirlerinizden dolayı teşekkür ederim . Genelin yorumuna göre karar verdim ve asus gtx970 ten kullandım seçimimi . Çok başarılı allah nazarlardan saklasın :)

Tekrar Teşekkürler.

@TheHobits67
    @TheWrongGuy
    @S. Hawking
    @Kebabs
    @selmand
    @Ertugruly
    @MühendisMurat
    @zibartan

Bu mesaja eklenen görseller:

EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P EKRAN KARTI KARARI GÖRSELLİ F/P

• Hayırlı olsun.
    Ben olsam asus yerine msi 970 alirdim.

• Türkçe 32
    Fen 34
    Sosyal 31
    Matematik 36
    Ygs 1de ilk kaça girerim teşekkürler.

• Hayırlı olsun. Asus kötü diyenlere de takılma, alabileceğin en iyi kartı aldın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.