Şimdi Ara

Ekran kartı kullanımım %50 yi geçmiyor !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rx 560 alırsanız mevcut işlemciyle iyi ikili olurlar. Ama Oynadığınız oyunları da dediğim gibi iyi düşünmenizi tavsiye ederim. O zaman sağlıklı seçim yapılması daha kolaylaşıyor.

Şimdi ekran kartı alıp sonra işlemci değiştirseniz yine ekran kartı yenilemeniz lazım. Ya da şimdi işlemci değiştirseniz ekran kartı değiştirmeden sorunlar çözülmez. Böyle de bir ikilem var bu işte. Ama diyorsanız ki sorun değil ekran kartını 2.elde satar yenisini 2.elde alırım, uğraşırım, değebilir o zaman. Genelde çoğu kullanıcı böyle yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 4 Aralık 2017; 15:56:3 >
  • Ekran kartı kullanımım %50 yi geçmiyor  !!!!
    Durum böyle kafayı yememek elde değil aynı sistemle aynı oyunun videolarını izliyorum 90 100 fps in altına inmiyorlar . sadece bu iki aptal oyun bu şekilde .
  • dovahkiin_16 kullanıcısına yanıt
    The white warrior kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunun bir kısmını çözdüm gibi . Sorun GPU TWEAK 2 programından yapılan overclock ile alakalı . Overclock modunu kapatınca sorun kısmen düzeldi . Hala tam performans değil fakat 50 nin altına düşmüyor kullanım .Ayrıca şunu da kesin söyleyebilirim ki ne işlemci dar boğazı ne başka bir şey tamamen yazılımsal bir durum bir çok test yaptım bir çok çözüm denedim yabancı forumları okudum . Ama benim işlemcinin tek çekirdek performansı biraz düşük kaldığı için sorunun bir kısmı da işlemciyle alakalı . Şuanda düzeleceğini tahmin etsem win 7 ye geri dönüş yaparım ama win 7 de de bu sorunları yaşayanlar var . 1080 ler ile bu sorunları yaşayan arkadaşlar var onlara üzülüyorum işlemcileri i7 7700 falan olmasına rağmen yaşıyorlar . Tekrar edeyim eğer ekran kartınız OC edition falan ise ve siz bunu aktif mod olarak seçtiyseniz bir de kapatıp tekrar deneyin bende kısmen işe yaradı ama hala sorun devam ediyor. Bu konu hakkında baya bir sorun yaşayan kişiler var neden bir güncelleme falan gelmiyor çok garip doğrusu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Lipton78

Hocam sorunun bir kısmını çözdüm gibi . Sorun GPU TWEAK 2 programından yapılan overclock ile alakalı . Overclock modunu kapatınca sorun kısmen düzeldi . Hala tam performans değil fakat 50 nin altına düşmüyor kullanım .Ayrıca şunu da kesin söyleyebilirim ki ne işlemci dar boğazı ne başka bir şey tamamen yazılımsal bir durum bir çok test yaptım bir çok çözüm denedim yabancı forumları okudum . Ama benim işlemcinin tek çekirdek performansı biraz düşük kaldığı için sorunun bir kısmı da işlemciyle alakalı . Şuanda düzeleceğini tahmin etsem win 7 ye geri dönüş yaparım ama win 7 de de bu sorunları yaşayanlar var . 1080 ler ile bu sorunları yaşayan arkadaşlar var onlara üzülüyorum işlemcileri i7 7700 falan olmasına rağmen yaşıyorlar . Tekrar edeyim eğer ekran kartınız OC edition falan ise ve siz bunu aktif mod olarak seçtiyseniz bir de kapatıp tekrar deneyin bende kısmen işe yaradı ama hala sorun devam ediyor. Bu konu hakkında baya bir sorun yaşayan kişiler var neden bir güncelleme falan gelmiyor çok garip doğrusu .

Merak ettim hocam, gpu kaçlarda geziniyor ,kaç fps alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 6 Aralık 2017; 19:37:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• The white warrior kullanıcısına yanıt
    Gpu %50 nin altına nadir düşüyor eskiden %40 ı geçmıyordu . Maksimumda %75 falan oluyor suan . Lolde 90 fps in altına düşmüyor en yüksek ayarda ve 1080 p de cs go da 70 fps in altına düşmüyor ama drop yemiyorum .
  • Ekran kartını Asus almadan rx 560 yap ucuzundan ve uçuşa hazır ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Hocam kararsızım valla ne yapsam . Sorunun neyden kaynaklandığını bilmediğim için tedirginim . Arkadaşımın rx 460 ı var onunla bir deneme yapıp öyle karar vericem en son çare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lipton78

Hocam kararsızım valla ne yapsam . Sorunun neyden kaynaklandığını bilmediğim için tedirginim . Arkadaşımın rx 460 ı var onunla bir deneme yapıp öyle karar vericem en son çare.

Online oyunlarda sorun yaşıyıp sorunları bulmuş biriyim öncelikle internet bağlantini test et win10 güncelleme yapıyor olabilir, oyunu sil tekrar yükle format at , tv den bağlaniyorsan monitore tak, oyun ayarlarini güncelle nvidia exprenci ile oyun optimize et deme örnek veriyorum a isimli oyunun gereksiz bir ayarini açabilir mesala witcher 3 ü 25 fps ye sabitleyip ekran kartı kullanimi %50 lere düşurebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.