Şimdi Ara

Ekran Kartı Mhz Düşmesi Acil Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
5.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay arkadaş tam alacaktım laptopu ortada kaldım resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirvekadir K kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim al ekran kartı ve işlemci güzel ben 4 ram ve ssd de ekliyorum şuanlık sadece sıcaklık sorunu mevcut linux ile geliyor beni kurduğum win10 dan dolayı problem olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dahili gpu mu aktif yoksa mx230'mu?

• oklawa kullanıcısına yanıt
    Mx230 aktif sorunu tespit ettik gpu 75 dereceye ulaştığında yapıyor ama neden 75 e ulaşıyor bunu çözemiyorum

• Aslında bu bilgisayarı almayı düşünüyorum fakat takıldığım bir husus var.Muadillerine göre çok ucuz ve işlemcisinin de yeni nesil olması kafa karıştırıyor ayrıca ben bu yeni nesil işlemcilerin temel ghzlerinin bu kadar düşük olmasının iyimi kötümü olduğunu çözemedim 1.0 GHZ temel frekans alışık olunmadık bir durum.Aydınlatacak birileri varsa mutlu oluruz.
  • barkin141 B kullanıcısına yanıt
    Tahminen bütçelerimiz aynı ben çok araştırarak aldım ya i5 8250u seçiceksin ya da yeni nesil işlemcimizi bench testlerinde 10. Nesilin daha iyi olduğu söyleniyor forumlardada aynı şekilde buna güvenerek aldım bence güzel yapmışlar turbo ile 3.6 ya kadar çıkabiliyor bir sorun yaşatmadı şimdiye kadar

• Aldım hocam bunu bakalım güzel olur inşallah

• kadirvekadir K kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlısı olsun bu paralara alınabilecek en iyisi mx230 un performansı cidden şaşırtıcı gelince görüceksin 🤔

• Aynen hocam mx230 radeon 530dan daha üst sıralarda bakalım kurcalıcaz artık Dell kulübüne girdik

• Netraxy N kullanıcısına yanıt
    Bana dayım bir bilgisayar bak dedi 3 bin dolaylarında da en mantıklı olan makine bu geldi bana f/p olarak ki radeonun eski serilerinin de bu fiyatlarda olması garipsettirdi açıkçası.

• barkin141 B kullanıcısına yanıt
    Piyasa çok saçma ama en mantıklı olanı cidden bu ben amd den bıkmış birisi olarak nefes aldım resmen

• Netraxy N kullanıcısına yanıt
    Bu alttaki konudaki program işinize yarayabilir

Notebook Fan Control
    https://forum.donanimhaber.com/notebook-fan-control-2019-guncel--93403940

• Geçici bir çözüm olarak Vsync kullanabilirsin. Sanırım bir ultrabook aldın ve soğutma performansı iyi değil. Üretici de 75 derece gibi bence düşük bir değeri sınır olarak belirlemiş. Sanıyorum 15W TDP var mx230'da.
  • Teşekkür ederim deneyeceğim 👍🏻

• napolyon94 kullanıcısına yanıt
    Şu anlık öyle ilerliyorum evet saçma bir şekilde sıcaklık sorunum var ve koydukları derece çok düşük bunu kaldırma gibi bir imkanım var mı acaba

• Hocam ben zamanında buna çok benzer bir sorunu GTA V'te yaşamıştım, 10 dk falan çok güzel oynuyordum sonra anlık fps düşüşleri oluyordu 7-8 fpslere kadar. Sorun 4 GB RAM'den kaynaklıydı, 8'e yükseltince bir daha asla sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Hocam ben zamanında buna çok benzer bir sorunu GTA V'te yaşamıştım, 10 dk falan çok güzel oynuyordum sonra anlık fps düşüşleri oluyordu 7-8 fpslere kadar. Sorun 4 GB RAM'den kaynaklıydı, 8'e yükseltince bir daha asla sorun yaşamadım.
    İnşallah böyledir de hocam çözeriz bu sorunu

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün ram geldi 8 e yükselttim fakat hala 75 dereceye ulaştığında kitliyor ekran kartı kendini daha kaliteli bir soğutucu aldım ama sanırım laptopun alt kısmında hava çıkış deliği bulunmamakta sıcak hava nereden dışarı çıkıyor onu çözmüş değilim

• Kullanan arkadaşlar pil durumu nasıl bilgisayarın? Normal kullanımda kaç saat dayanıyor pili?
  • Riyaziyeci R kullanıcısına yanıt
    Normal kullanımda 3-4 saat gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.