Şimdi Ara

Ekran Kartı Mhz Düşmesi Acil Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
5.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartının kendisini kitlemesini biostan intelspeedtstep ve c states kapatarak çözdüm şimdi mhz düşürmüyor max 80 derece çıkıyor fakan cpu 90-100 derece arasında geziyor oyunları akıcı oynuyorum fakat sıcaklıklar tehlikeli olduğu için bu şekilde kullanamıyorum maalesef. Güç planını dengeliye çektiğimde boşta 55 yükte max 75 derece çıkıyor cpu ekran kartım max 67 dereceleri gördü ama çok büyük performans düşüşleri yaşıyorum cpu voltaj düşürmeyi denedim onunda bir faydasını göremedim yakın bir bilgisayarcıya götürdüğümde içinin temiz olduğunu ve termal macunda sıkıntı olmadığını söyledi işlemcide üretim hatası olabileceğini iletti ama aynı bilgisayarı kullanan arkadaşımda bir problem yok sorunum hala aktif yardımlarınızı bekliyorum.

UP UP UP UP!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netraxy

Csgo ve overwatch tada yaşıyorum maalesef keşke lolden kaynaklansa 🤭
    hocam çözebildiniz mi sorunu
  • kadirvekadir K kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu şekilde kullanıyorum cpu max 95 gpu max 85 çıkıyor overwachte gittiği yere kadar artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netraxy N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşında da aynı işlemci var ve bir sıkıntı yok mu onda anladığım kadarıyla.İndirimler de girdi alsam mı almasam mı bunu çok kararsızım arkadaş.Acaba bu işlemcinin gaming performansı kötümü dicem de o zaman neden mx230 koyarsın yani ne bileyim.Ne dersin ne yapalım alalım mı almayalım mı?
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum sorunumu çözdüm sizinle paylaşmak istedim throttlestop ile -70 mv bir undervolt işlemi gerçekleştirdikten sonra ve işlemciyi 2.7 ye sabitledikten sonra stress testlerinde işlemcinin 75 dereceyi geçmediğini gördüm bu da sorunun ekran kartında olduğuna itti beni. MSI afterburner ile ekran kartınada 1700 mhz 1000 mv gibi bir değere sabitledim fan ayarını %100 e çekip CoolerMaster MasterGel Reguler Termal Macun ile yenileme işlemini gerçekleştirdikten sonra 1 saatlik csgo oynadığımda max 83 dereceleri gördüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.