Şimdi Ara

Ekran kartı mı PS3 mü Xbox360 mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimdeki laptop u 900 tl ye satacağım yarın öbür gün deskop pc toplamak tı asıl amacım ama konsol kaşımaya başladı beni.

evde 106 ekran LG full HD plazma

LG 22 inc monitör hazır var.

şimdi size sormak istediğim ya 900 tl nin üstüne 300 tl civarı daha ekleyip 1200 tl civarı ekran klavye mouse kasa dışında bir oyun amaçlı pc toplayacağım

yada 2. el 12 gb ps3 veya 4 gb xbox360 alıp artan parayla küçük bir netbook alıp kalanını kendime saklayacağım. ne önerirsiniz

teşekkürler.

• PC topla. Hatta ilerde onu aynı zamanda bi konsola dönüştürebilirsin Steam OS yükleyerek.
  • pc topla bencede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları karşı çıkabilir fakat çevremdeki çoğu kişi next-genleri beğenmeyip pc toplamaya karar verdi. Steam gerçekten çok kullanışlı.
  • şöyle söyleyeyim zaten şuanda da steamdan sadece dayz için arma 2 yi satın aldım o kadar dahada birşey almayı düşünmüyorum konsol olursada korsan oyunla oynayacağım gidipte 100 tl civarı para veremem oyuna. laptop ta artık sıktı oyun oynarken kasıp durması oyunların sürekli birini high yapsam birini medium yapsam kaç fps olur 30 u geçse yeter gibi hiç uğraşmayımda xbox alayım birde netbook küçük görür işimi gibi geliyor şuan ama örnek bir pc toplayabilirseniz bendeki bütçe için çok makbule geçer
  • en mantıklısı xbox al 900 liraya xbox 250 gb + 2-3 oyun alırsın (yanında verilenler hariç )
  • quote:

Orijinalden alıntı: casus13

en mantıklısı xbox al 900 liraya xbox 250 gb + 2-3 oyun alırsın (yanında verilenler hariç )

hem single hem multi oynamak istiyorum ben multi olmazsa olmazlardan benim için fakat live a da para vermek saçma geliyor bana hem konsolu al para ver hem oyunu al para ver hem online oynayacağım diye para ver xbox bulunduruyoruz diye vergi de ödeyelim tam olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Bu ekran kartı yanmış mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_n_u_b_i_s1_2_3

quote:

en mantıklısı xbox al 900 liraya xbox 250 gb + 2-3 oyun alırsın (yanında verilenler hariç )

hem single hem multi oynamak istiyorum ben multi olmazsa olmazlardan benim için fakat live a da para vermek saçma geliyor bana hem konsolu al para ver hem oyunu al para ver hem online oynayacağım diye para ver xbox bulunduruyoruz diye vergi de ödeyelim tam olsun :)

aslında öyle bakma 1 yıllık 100 lira ama kesinlikle değer 2 haftaya bir beleş oyun felan veriolar +halo 4 muazzam zaten :D ve sana bi paket öneririm

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Xbox-360-bundle-Set-6-250Gb-Gow-Judgment-Skyrimkod-Forza4-//Oyun-Konsollari/XBOX-/urunno=0000000437820

• quote:

quote:

XBOX 360 ile korsan oyunu online oynayamazsın, cihaz banlanır. PS3'te ise korsan çoğu oyun online oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeosman

quote:

quote:

XBOX 360 ile korsan oyunu online oynayamazsın, cihaz banlanır. PS3'te ise korsan çoğu oyun online oynanıyor.

Eminmisin , ps3 kırıkken internete bağlandıgın anda ban yiyosun. İnsanları yanlış yönlendirme.

• quote:

Orijinalden alıntı: FB_Batuhan07

quote:

Orijinalden alıntı: eeosman

quote:

quote:

Eminmisin , ps3 kırıkken internete bağlandıgın anda ban yiyosun. İnsanları yanlış yönlendirme.

Ben CFW ile 3 yıldır ban yemedim. Tabi bazı şeylere dikkat etmelisin.
    Hele yeni cihazlara CFW kurulamıyor, ODE çip takılıyor ve Orijinal FW ile şu anda PSN'den ban yiyen hiç olmadı.

• ps3 500 gb aldım arkadaşlar 2. birde kol aldım birazdanda psn plus a 1 yıllık kaıt yaptıracağım ve borderlands 2 yi indireceğim ücretsiz :)
  • eeosman E kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorsan sus arkadaş yanlış yönlendirme insanları. Sana kim dedi veya nerede gördün kullandın da 360 ile hem korsan hemde live olmuyor diyorsun? Bol keseden sallıyorsun. O banlanma eskiden di artık ban man yok.

Konuya gelirsek arkadaşım fw 3.0 lı bir xbox 360 slim cihaz al. Forumun 2.el bölümünde kıyamet gibi. 400 450 tl arası bulursun. Live a da girersin oyunda oynarsın multide yaparsın. 3 yıl kullandım bu şekilde ve emin ol bu forumda 360 kullanan çoğu kişi bu yöntem ile kullanıyor.

Paran cebinde kalsın pc ye falan bulaşma. 360 da çok güzel oyunlar var. Pişman olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 8 Ocak 2014; 20:58:38 >
  • Bütçen iyiyse konsol almanı tavsiye ederim.Değilse PC topla bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poccия

Bilmiyorsan sus arkadaş yanlış yönlendirme insanları. Sana kim dedi veya nerede gördün kullandın da 360 ile hem korsan hemde live olmuyor diyorsun? Bol keseden sallıyorsun. O banlanma eskiden di artık ban man yok.

Konuya gelirsek arkadaşım fw 3.0 lı bir xbox 360 slim cihaz al. Forumun 2.el bölümünde kıyamet gibi. 400 450 tl arası bulursun. Live a da girersin oyunda oynarsın multide yaparsın. 3 yıl kullandım bu şekilde ve emin ol bu forumda 360 kullanan çoğu kişi bu yöntem ile kullanıyor.

Paran cebinde kalsın pc ye falan bulaşma. 360 da çok güzel oyunlar var. Pişman olmazsın.

banlanılmadıgına eminmisiniz hocam? yaza dogru fwli x360 almayı düşünüyorum, 300-350 liraya düşer ozama
    bu arada single oynamak mı daha eğlenceli yoksa multi mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.