Şimdi Ara

Ekran kartı- Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arakdaşlar ben ATI Tadeon 9600 Pro ekran kartına sahibim .Eski ekran kartım anakart üzerinde olduğundan onun yanına yenisini yerleştirdim ama bu yeni ekaran kartından fazla yararlanamadım .2 yıl kaar olu bu ekran kartını alalı . Ama gelin görün ki eski ekran kartımın(64 mb bir ekran kartı üstelik 3D kartı bile yoktu) çalıştırdığı oyunları düzgün çalıştırmıyor.256 mb ram i var ama örn: Fifa 08 de bile düşük çözünürlükte ve düşük ayarda oynamam gerekiyor. Yüksek cözünürlükte en son Fİfa 2006 world cup u donmadan oynayabiliyordum. Yılların oyunu Prince of persia: The sand of time yi bile açmıyor . Bunun monitörle e bir alaksı var mı ve sorunu nasıl çözebilirim. Monitörüm eski ve kablosunun ekran kartına giden yerinin bir dişi kırık ve kablo değiştirme gibi bir şansım yok monitöre direk montajlı.yeni sürücüsünü yüklemeyi deniyorum yüklenmiyor sahip değilsiniz diye . Bu sorunlar akrşısında ne yapabilirim ??

• Eski ekran kartının driverlarını silip sistemden kaldırıp ondan sonra aldığınız ekran kartını sisteme kurdunuz dmi ?
  • Kartın bu oyunları çok rahat açıp oynatması gerekiyor.
    http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp64/radeonx-xp64 sürücünün adresi bu
  • Sürücüden kaynaklanan bir sorun (; eski sürücüleri kaldır,yukarıda verilen sürücüyü kur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Ekran kartı alacağım
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.