Şimdi Ara

Ekran kartı nasıl standby'a alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı sürekli download'a bırakıyorum.
    Ekran kartımın işlemesini nasıl kapatabilirim ben yatmaya gittiğimde
    Bilgisayar çalışssın download etmesi için yalnız ekran kartı çalışmayı kessin.

Benim ekran kartım Ati Rodeon 9800pro o yüzden sürekli çalıştıkça ısınıyor günde 24 saat

• denetim masası/güç özellikleri disk haricinde digerlerini kapat?
  • XP de güç denetimi içinde sadece harddisk yada monitorü kapatma var
  • dostum ama sadece download yaparken ekran kartına yük binmez ki... birde fan takmanı tavsiye ederim ekran kartı üzerine...
  • Rodeon 9800 üzerinde kendisinin fanı var ama 6 aydır günde 24 saat çalışıyor ;
    akşamları ekran kartını sadece kapatıyım diyorum kart'a bişey olmasın diye.
  • valla dostum arkadaşımda hiz marka 9800 var. vede kapağı açık kurcalarken karta bi elliyim diyo; ellemesiyle elini çekmesi bir oluyo kart ateş olmuş. bi bakıyo silencar ın fanı durmuş. fark etmeze yancak güzelim kart . bu olaydan sonra bende artık açık burakmamaya başladım geceleri felan.
  • sende arada bir kapat dostum ya.. 6 aydır 24 saat çalışıyorsa o bilgisayar ekran kartın kadar işlemcini, anakrtını harddiskini...!!! hepsini düşün yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende powersupply'ın ve ekran kartının fanı haric kasanın içinde çift fanda var ama
    Ekran kartının fanı sürekli gece gündüz dönmekten artık ses çıkarmaya basladı.

En iyisi artık geceleri download'u kesip makinayı kapatmak başka çare bulamadım.
  • oyle bisey olsa cok guzel olur, benim ekran kartinin fani da otmeye basladi artik tozdan..
  • onboard olayı ne güsel yaw ! ekran kartımı çıkarıyorum .. monitörün girişini anakarta takıyorum .. makine gene aynı normallikte çalışıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.