Şimdi Ara

Ekran Kartı Olmayan bilgisayara Windows 7 yükleyen arkadaşı tebrik ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar masaüstüm bilgisayarım 6 aydır tamirdeydim anakartı yanmıştı bunun üzerine ben 200-400 arası bi miktar verip yaptırıcaktım güzel bir şekilde hani babalarımızın "benim arkadaşım bilgisayarcı o yapar" sözü vardır ya aynısı bende oldu 6 ay önce götürdü kasayı ben yaptırsaydım 2 haftada olucaktı dün geldi bilgisayarcı arkadaş win 7 yüklemiş anakartı değişmiş ama acayip kasıyor bi pencereyı nerdeyse 30-40 saniyede kapatıyor zaten internette gezinmek imkansız dxdiag dan ekran özelliklerine baktım yaklaşık top bellek yok diyor sistem ayarlarından baktım ekran kartı yok diyor ya anakart ile ekrankartı uyumsuz bilgisayar görmüyor yada adam ekran kartı dedi takmadı öncede onboard ekran kartı vardı 128 mb bide adam 100 lira almış yahu adama sorarlar sen anakart ile ekran kartını nasıl 100 liraya aldın ?

Ne yapmalıyım arkadaşlar bilgisayarda ekran kartı yok herhalde yada görmüyorda olabilir şimdi adama sen ekran kartı koymamıssın diyemem koydum der çıkar işin içinden.

• onboard ekran kartı varsa kasanın arkasında iki tane monitör için çıkış bulman gerekir. Bir tane ise içinde ekran kartı yoktur. Emin olmak istiyorsan da içini açıp bakmalısın.
  • beden pederin bilgisayarı 8,1 pro areo ve metro kurdum ati 3000 vga 2 gb ram amd athlonx2 çiftçekirdek 3,0 işlemci kasma v.s ok sistem gayet iyi sizde format atarken yanlş yapılmış olan birşeyler olabilir
  • akdoganberkay kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı tabiki koymamıştır, 100 liraya ekran kartı taksa anakart takamaz, anakart taksa ekran kartı takamaz, kaldı ki işcilik de alacak herhalde bu işin ticaretini yapıyor. Onboard ekran kartı olan bir anakart takmıştır, zaten eskisi de onboard imiş. Kasma başka bir sebepten olmalı.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    hocam sorma ya en ucuz en kötü ekran kartları bile 100 liradan başlıyor iken kalkıpta hem anakart hem ekran kartı koyamaz yani eskiden küçükte olsa idare ediyordu şimdi anasını ağlatmış yani bilgisayarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

onboard ekran kartı varsa kasanın arkasında iki tane monitör için çıkış bulman gerekir. Bir tane ise içinde ekran kartı yoktur. Emin olmak istiyorsan da içini açıp bakmalısın.

bilgisayarı tamire vermeden önce onboard ekran kartına sahipti 128 mb şimdi hiç yok yada var bilgisayar görmüyor ya çıldırıcam bilgisayardan 2 gb ram var win7 yi kaldırmaz hangi akla win7 kuruyor anlamadım.
  • yanlış tanımlama.monitore görüntü gelmesi için ekran kartına ihtiyaç var ve senin monitore görüntü geliyorsa ekran kartı var demektir.
    büyük ihtimal standart vga ile gelmiş yani ekran kartı driveri kurulmamış.geri götür baksınlar işte
  • aida 64 yazılımı ile sistemdeki anakartın marka ve modelini öğren bu isme göre üreticinin sitesine gir oradan vga altındaki sürücüyü işletim sisteminin bit değerine göre uygun olanı indir ve kur ekran kartı sürücüsünü kurmamılar o yüzden yok görüyorsun. normalde ekran kartı entegresi vardır anakartında.

ekran kartının onboard mı haricimi olduğunuda anlamak için monitör çıkışın kasanın arkasındaki usblerin orada ise onboardır kasanın alt tarafında ise haricidir.
    önce bunu tanımla sonra driveri indirme olayına geç harici kart takılı ise kartın sitesinden driver indirmen lazım anakartın driveri işe yaramaz o durumda
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar sorun çözüldü slimdriver yükledim bilgisayardaki eksik olan tüm driverleri yükleyip sürücüleri güncelledi cevap verip yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
  • Harici ekran kartı yoksa Windows 7 kurulmaz diye bir şey yok. Neden öyle dediniz? Hatta Windows 7 eski kalıyor. Windows 10 kurmalıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Harici ekran kartı yoksa Windows 7 kurulmaz diye bir şey yok. Neden öyle dediniz? Hatta Windows 7 eski kalıyor. Windows 10 kurmalıydı.

diyelim harici ekran kartı yok 2 gb ram ile windows 10 nasıl kullanmayı düşünüyorsun

• Sevgili troll arkadaşım. O zaman konuyu "2 GB RAM'e Windows 7 kuran" diye açsaydın. Sana burda bilgi veriyorum. Ayrıca 2 GB RAM Windows 10 için yeterli. Burda tatava yapmadan önce Google'da arama yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ram ile bitmiyor kaldiki 2 gb ram de tam donanimli kullanamassin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.