Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerecek Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Çöp Bilgisayarıma Yeni Bir Ekran Kartı Almak İstiyorum Ve Önerinize İhtiyacım Var Lütfen Bilgisayarı Çöpe At Veya Yeni Bilgisayar Al Gibi Önerilerde Bulunmayın Çok Üzülüyorum

Sistemim;

Anakart : Fujitsu D3041-A1 PCI EXPRESS 1.0 (2.5GT/s) x16

İşlemci : İntel Xeon x5450 3.00 GHZ LGA 771

Ram : 4GB DDR3 Ram

Ekran Kartı : Nvidia Geforce 9500GT 1GB DDR2 128bit

PSU'nun Watt Değeri Galiba 300 Ek'teki Görselde Ayrıntılı Şekilde Yazıyor Çok Anlamıyorum Bu Sisteme Ekran Kartı Önerecek Varmı Çok Pahalı Olmasa İyi Olur Şimdiden Teşekkürler

Ekran Kartı Önerecek Varmı

• bütçen ne

• Çok masraf etmenizi önermem. GeForce now aboneliği daha mantıklı olur herhalde.
    İlla kart alacağım diyorsanız,
    HD 5670 / HD 6670 / HD 7750 / R7 250
    GTX 650 / GTX 750
    Ucuza bulduğunuz kartı alınız. Yoksa 2.5 inç sata ssd bakınız, günlük kullanımda daha çok farkı görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp diyenlere aldırmayın, herkesin malı kendine kıymetlidir. Siz bir bütçe belirtin, ona göre öneririz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10+senelik ekran kartlarını ancak destekler, onlar da bu yıla kadar ne kadar sağlam kalmışsa artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 580

• Rindaman kullanıcısına yanıt

300 wat psu ilemi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gtx 1030

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

bende i7 960 ve gtx 580 vardı, sistem 600-700 watt çekiyordu oc yapınca.

Psu'yu görmemişim.

Bir de cpu hyper treading yok galiba sadece 4 çekirdek.

gtx 580 yatar abi.

• GTX 1050 yada 1050 ti güç girişi olmayan modeller güzel gider 2. elde bulabilirsiniz

• Ekran kartının daha yüksek RAM kullananları daha çok elektrik ihtiyacı sebebiyle daha kuvvetli bir güç kaynağı (Power Supply Unit)
    satin almanız gerekir.
    Daha süratli daha yüksek ram içeren bir ekran kartı daha yüksek çözünürluklerde daha çesitli işlemler yapacağı için de
    elektrik ihtiyacı artacaktır.
    300 watt tan oldukça kuvvetli en az +80 bronz dedikleri ("+80 Gold" elbette daha iyi) iyi bir markanın güç kaynağı sizın ıçin uygun olur şeklinde düşünüyorum.
    Anakartınızin lga775 sokete sahip olduğunu düşünürsek
    bu anakartın kuvvetine göre belki PCI-Express nesil 2.0
    2GB hafızali 256 bit HDMI+VGA (mevcut ekranınıza uygun giriş hangisi ise,satın alacağınız ekran kartında ilk önce o olmalı. ) çıkışlarina sahip 256 bir bir ürün düşünürsenız iyi olur şeklinde düşünüyorum.
    Bu konuda çok tecrübesi olan DH forumda tecrübeli arkadaşlar marka + model bilgisi konusunda yardımcı olacaktır sanıyorum.
    Bu arada bilgisayarınız çöp değil.

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt
    FPS Power Supply güçlü PSU'lar imal etmesi ile bilinir.
    Ama. arkadaşların dediği gibi 300 watt Psu yine de yeterli değildir.
    Bilgisi olan söylerse biz de öğreniriz ki
    kullanmakta olduğunuz ekran kartı PSU'dan ikinci bir kablo ile elektrik almıyor ise, ekran kartı PCI-E 16x nesil 1 girişten, PCI-E nesil 1 girişin izin verdiği kadar elektrik (güç) çektiği için 300watt güç kaynağı (PSU) kafi olmuş olabilir.
    Ben kısa bir müddet, PCI-E quadro ekran kartını PCI-E 1.nesil girişte kullanmıştım.Çalışacaktır.Ama PCI-E Nesil 2 ekran kartı daha fazla güce ihtiyacı olacağı için yine "FPS" marka olabilir, 80+ bronze veya 80+Gold 450watt bir güç kaynağı iş görecektir, tahminim.Tabii, bilgisayarın içine konacak parçalar ne kadar artırılır ise güç kaynağının kuvvetini buna göre artırmak gerekir.
    SSD'ler EIDE Sabit diskler kadar güç çekmeyeceği için daha az kuvvette bir PSU ile işinizi yapabilirsiniz
    En uygun bileşenler için karar verip bilgisayarınızı takviye edersiniz umarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.