Şimdi Ara

Ekran Kartı Öneri - Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun yıllar sonra HD5770 ekran kartımı değiştirme kararı aldım.
    Şu anda kulandığım işlemci ryzen 5 2600 serisi. Power suplly OCZ FAYALITY 550w kullandığım monitör ise viewsonicin freesync destekli monitörü bu yüzden bu özelliği destekleyen bir kart almak istiyorum .

Aklımda rx570 ve rx580 ekran kartları var . Biraz araştırdığım kadarıyla aralarında fiyat farkına değecek bir fark yok . Gönlüm 4 GB rx570 ten yana . Bu modelin 8gb olanının gereksiz olduğunu yazan çok kişi var.

Sizde mantık ve ileriye dönük olarak hangi kartı , kartın hangi markasını ve kapasitesini tercih etmeliyim . Konu ile ilgili bilginize ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada bütce 1.000-1300 tl arasında.

• Rx580 ile de 590 arasında 3-5 fps fark var diyorlar. 570 ile 580 arasında da pek fark yoksa 😀 demekki 570 ile 590 arasında buyuk bir fark yok. Ama var. 580 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 28 Mart 2019; 19:39:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam öneri istemiştim .

• RX580 ile RX570 arasında 500 lira civarı fiyat farkı var(850-1350). Bu farkı vermek sorun değilse rx580 alınabilir.
  • valla zor bir karar. bence navi gpuları bekle çıktığı gibi alırsın.
  • 2. El 1060 6gb.
    Ederinden çok daha ucuza satılıyor minerlar satıp bozduğu için. Sıfır alacağın rx570 seni 2 sene bile götürmez. An itibariyle zaten yetersiz bir kart. 1060 al 1-2 sene takıl 1660ti'a geçersin.

• emrekaya413 E kullanıcısına yanıt
    Ne zaman çıkıyor hocam?

• L.J kullanıcısına yanıt
    Hocam sürekli değiştiren birisi değilim . En son 5-6 yol önce almıştım kartımı.

1060 la 570 arasında çok fark yok ki 1070 desen neyse, 1060da yetersiz kalır o zaman. İkinci el 1070 zorlanabilir bence ekleyip.

• Peki 1660Tİ Modeli çokmu iyi bu kartlara göre

• brnk kullanıcısına yanıt
    %20 fps farkı var aşağı yukarı az değil. Piyasada bu fiyata bir dünya 1060 6gb var garantili, sahibindene bakın. 1070 tabi daha iyi ama o fiyata zor garantili.

Hocam ikinci el kart almak istemiyorum ve taksit ile alacağım .

• Günümüzde harcadığınız paraya en çok FPS veren kart tartışmasız bir şekilde RX 570' dir. Ben olsam RX 570 alır keyfime bakardım.

• Valla aklıma yatanda o . Marka çok fark edermi sapphire pulse nasıldır birde nitro oc var sanırım aynı markanın.

• Ben olsam 2.el rx570 alırdım baya ölü fiyata gidiyor zaten.
  • Monitör çözünürlük ve hz değerin nedir?
    rx 570,580,1060 günü kurtaran 1-2 yılda da mevcut oyunlarda 1080p low medium-high ayarlarda 60 fps oynayacağın kartlar. Bütçe sorun değilse aldığım kart şöyle 2-3 yıl gitsin sitiyorsan rtx 2060 alabilrisn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip_dj

Valla aklıma yatanda o . Marka çok fark edermi sapphire pulse nasıldır birde nitro oc var sanırım aynı markanın.
    En ucuzunu alın, soğutma arasında ufak farklar olur, hızaşırtma yapmayacaksanız da gerek yok rx580 fiyatlarına çıkmaya. Unutmayın 1000 liraya 4gb rx580 satıldı, kampanyalar ile yine bu fiyatlara satılabilir. Rx570'in edeceği en fazla 800-850 lira. Daha fazla vermeyin. 1000 lirayı geçince rx580 alınır.
  • garip_dj kullanıcısına yanıt
    Asus hariç en ucuzunu al gitsin dostum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.