Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -AMD Phenom II 940 X4 (3.0 GHz) 8MB 940p Black Ed-
    -Sapphire HD4890 1 GB 256Bit GDDR5 16X-
    -Cooler Master 500W Power-
    -OCZ Platinum 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Dual Kit CL7-
    -Cooler Master RC-932 Haf ATX Kasa-
    -Gigabyte MA790XT-UD4P/DDR3 S+GL+1394+16*2 938pin-

Arkadaşlar şuanda kullandığım güncel sistemimdir.Bilgisayarımı buradaki önerilere göre toplamıştım.Artık ekran kartının oyunlarda zorlanmasından dolayı yeni bir ekran kartı almak istiyorum.Elimdeki anakarta olacak şekilde bir ekran kartı önerebilir misiniz?(Ekran kartından pek anlamıyorum malesef.)
    Yaklaşık olarak 3 sene oyunları yüksek grafiklerde çalıştırabilsin fifa 15 nba 2k15 aksiyon tarzı vb. oyunlar. Fiyat aralığım ise 400 - 450 TL dir. Üstüne malesef çıkamam.İnternetten sipariş verebilirim ya da internetten alabilirim.Üstatların bu konuda yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 16 Ekim 2014; 21:45:18 >

• o islemciden bende de var emin misin ddr3 kullandigina cunku am2+ ve sadece ddr2 ile calisiyor diye biliyorum 945 olmasin islemci?anakart islemci listesinde de yok 940 diye islemci.
  • Üstadım çok anlamıyorum ama bilgisayarı toplarken internetten sipariş etmiştim.Tam hatırlayamıyorum nerden aldığımı ama burada kayıtlı olan parçaların isimlerini alırken kaydettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 16 Ekim 2014; 21:53:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

Üstadım çok anlamıyorum ama bilgisayarı toplarken internetten sipariş etmiştim.Tam hatırlayamıyorum nerden aldığımı ama burada kayıtlı olan parçaların isimlerini alırken kaydettim.

sisteminde ddr3 ram varsa sorun yok onemli degil?o fiyat araliginda en iy secim r9 265x yada kampanyayla bulabilirsen r9 270'dir,islemcinde kaldirir phenom II serisi islemci sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Üstadım çok anlamıyorum ama bilgisayarı toplarken internetten sipariş etmiştim.Tam hatırlayamıyorum nerden aldığımı ama burada kayıtlı olan parçaların isimlerini alırken kaydettim.

farkeder de o yuzden soruyorum.hem anakarti hem ramleri yanlis yazmis olamazsin ddr3'tur de islemci 940 degil 945'tir cok degisen bir sey yok ddr3 destekliyor 945 sadece ama carpan kilidi kapali biraz zor oc edersin.bu durumda 265 en iyi ihtimal olur 3ghz'de kullandigini dusunursek.

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-265-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

farkeder de o yuzden soruyorum.hem anakarti hem ramleri yanlis yazmis olamazsin ddr3'tur de islemci 940 degil 945'tir cok degisen bir sey yok ddr3 destekliyor 945 sadece ama carpan kilidi kapali biraz zor oc edersin.bu durumda 265 en iyi ihtimal olur 3ghz'de kullandigini dusunursek.

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-265-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Anladım, benim bilgisayarıma en iyi gidecek sıkıntı yaratmaycak ekran kartı bu diyorsunuz yani.Peki üstadım bu ekran kartı beni üç sene idare edebilir mi? Sürekli değiştirme imkanım yok oyunlardan performans alabilir miyim ?
    600 liradan 416 liraya inmiş çok iyi değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 16 Ekim 2014; 22:45:37 >

• kac sene kullanabilecegin biraz da sistemin geri kalaninin ne kadar gidebilecegi ile alakali.uzun sure giderse bu kart gider.oyunlardan performans yine dedigim gibi islemci isteyen oyun olur zorlar sistemi ya da 4gb'den fazla isteyen oyun olur yani sadece ekran kartini iyi almakla uzun sure oyunlari iyi oynayamazsin pc makinesi bir butundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

kac sene kullanabilecegin biraz da sistemin geri kalaninin ne kadar gidebilecegi ile alakali.uzun sure giderse bu kart gider.oyunlardan performans yine dedigim gibi islemci isteyen oyun olur zorlar sistemi ya da 4gb'den fazla isteyen oyun olur yani sadece ekran kartini iyi almakla uzun sure oyunlari iyi oynayamazsin pc makinesi bir butundur.

Anladım hocam saolun.Sistemde diğer parçalarla sıkıntı yaratır mı ? Yani direk kullanabilir miyim ?
  • 265 diger parcalarinla uyumsuzluk yapmaz kullanabilirsin.
  •  Ekran Kartı Önerileri

Kullandığım güç kaynağı
  • neydi istedigin kart 265 mi?o guc kaynaginda sorun olmaz.fazla guc ceken bir kart degil 265 130w olmasi lazim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.