Şimdi Ara

Ekran kartı önerileriniz ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,ekran kartım yandığı için yeni bir ekran kartına ihtiyacım var .On board ekran kartı ile neredeyse hiç birşey yapılamıyor ..

Bilgisayarımın özellikleri ;

Gigabyte GA-8I915G-MF anakart
    P4 630 3.00ghz işlemci
    2gb ram
    320 watt psu

Buna uygun ekran kartları arıyorum. Ekran kartı önerirken psu da değişebiliriz .Bütçe sınırlaması yok ..

• Oyun oynayacaksan maalesef elindeki pc bitmiş. Ama video izleme gibi işler için kullanabilirsin, internette gezmek gibi gunluk işler için hala kullanılabilir.

Bir tane Asus HD5450 alıp Windows 8.1 kur, tatmin edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram düşük işlemci vasat anakart ofsayt sisteme ancak low profil kart takabilirsin ama çok bişi bekleme eski tomb raider oyunlarını oynayabilirsin yada atari salonlarının oyunlarını
  • bütçe sınırı yoksa yeni pc topla

low ekran kartı taksan bile sıkıntı bu bilgisayarın miadı dolmuş artık
  • ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    Atari salonu oyunu derken şaka yapıyorsun galiba. O kadar da değil, 2007-2008 in bir çok oyununu oynatır dandik bir GDDR3 PCIex kartla bile.

Öte yandan işlemci artık iş görmez düzeyde mi? Evet. Günümüz için internette gezinme haricinde oyun olarak hiç şansı yok. Çift çekirdeklilerin devri bile kapanıyor artık.

Bu bilgisayara RAM takviyesi yapılıp idarelik bir ekran kartı alınsa bile işlemcin sınırlar seni.
  • hocam şaka yapmıyorum işlemcin çok düşük P D olsa kurtarır çok takılarak donarak oynayabilirsin
  • O halde sadece internet kullanımı için kullanayım bunu ...

Yeni bir pc toplama zamanı gelmiş ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.