Şimdi Ara

ekran kartı önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herşeyden once hemen belırtıyım az daha para bırıktır daha ıyısını al yada pcm cok dandık bılıyorum ama bu pc ye ekran kartı almak yazık olur gereksız vs. gibi şeyler degılde sadece onerı yaparsanız cok sevınırım o yuzden şimdiden teşekkürler

Bilgayarımın ozellıklerı

intel pentuım 4 cpu 2.80 GHZ

Ekran kartmı

via/s3g unichoreme pro IGP
    dac türü : internal
    bellekboyutu: 64 mb (suan ekran kartım yanık durumda onboard a takılı)
    directx: 9.0c
    anakart model : P4M800PRO-M - 1.0
    ram: 1gb
    power (güç kaynağı): HEC marka 300 w

arkadaşlar ozellıkle zaten benden ıyı bılıyorsunuzdurda söylıyım yıne güç kaynagıma göre ekran kartı sölersenız sevınırım

Bütçe 60 tl

örneğin :http://www.dijitall.com/store/ProductDetails.aspx?productid=89591

burdakı ekran kartı uyumlumu ve uyumluysa bıle 300 w psu yeterlımı ?

Ayrıca BİT kısmı farklı olsa atıyorum benımkı 32 olsa normalde bu ekran kartı 64 bit sorun olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi queer -- 2 Eylül 2011; 20:17:36 >

• güç kaynagının ustunde

+5v&+3.3V COMBINED 180W TOTAL OUTPUT 300W

böyle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi queer -- 2 Eylül 2011; 20:29:52 >
  • Bİlen yokmu arkadaşlar ?
  • Yeter o güç kaynağı
  • hangisi için yeter benım örnegım mı lezeran ın verdı lınktekı ekran kartımı ?

ayrıca yeter bı yanada uyumlumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi queer -- 2 Eylül 2011; 21:09:20 >
  • arkadaşlar kusura bakmayın flood yapıyorum ama biraz seri

guc kaynagı yetıyor dedı arkadas hangısıne yetıyor ayrıca benım ornegım ve dıger arkadaşın verdı linktekı erkan kartı uyumlumu ?
  • Arkadaşım öncelikle anakartında PCI-E slotu yok AGP 8x var. İlk mesajında yazdığını da Lazeran'ın önerdiğini de takamazsın.

Sıfır AGP kart da o bütçeye bulamazsın. Forumun ikinci el bölümünü takip etmeni tavsiye ederim. 2600XT, 7600GT seviyesinde modeller bulabilirsin diye tahmin ediyorum.
  • peki nvidia fx 5500 yımı tavsıye edersınız yoksa

ATİ radeon 9550 hangısı dersınız ?
  • kımse yokmu ya ?
  • cevap vercek yokmuuuuuuu ?
  • Fx 5500 tek kelimeyle berbat bir ekran karti. Basit oyunlarda dahi donma yapiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.