Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar şuanda elimdeki bilgisayar

philips led monitor

fx 8350 işlemci
    8gb ram
    750 watt psu

gtx660 nvidia var elimde ekran kartı olarak bu pcye ne önerirsiniz eksik verdiğim bilgi varsa sorup ciddi cevap verirseniz sevinirim

• gtx660 kullanıyorsan neden değişiceksinki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikanyoler

İyi günler arkadaşlar şuanda elimdeki bilgisayar

philips led monitor

fx 8350 işlemci
    8gb ram
    750 watt psu

gtx660 nvidia var elimde ekran kartı olarak bu pcye ne önerirsiniz eksik verdiğim bilgi varsa sorup ciddi cevap verirseniz sevinirim

elindr gtx660;varsa değiştirme ne gerek yoq ama degistirmrk istersen gtx 770 vrya gtx 780 civarina gecmen lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanda elim iyi durumdayken birsonraki oyunlarda sıkıntı yaşamak istemediğim için sordum teşekkürler cevaplar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikanyoler

şuanda elim iyi durumdayken birsonraki oyunlarda sıkıntı yaşamak istemediğim için sordum teşekkürler cevaplar için

kardes madem zenginsin cek altina gtx 780ti den ikitane sli yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAPPHIRE HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı ve POWERCOLOR
    HD4830 GDDR5 1GB 256Bit ATI Radeon DX10.1 Ekran Kartı

arkadaşlar ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum sizce bu kartlardan hangisini almalıyım . hd 6570 in 2gb hafızası var ama hd4830 araştırdığım kadarıyla daha iyi performans veriyor çok kararsız kaldım oynadığım oyunun grafikleride baya sağlam lütfen bi yardımcı olun . oynadığım oyun tera online grafiklerine bakabilirsiniz videolardan . lütfen şu hafıza gereksinimi konusunda da bilgisi olan biraz açıklayabilir mi
  • varsa bütçeniz 2 gb 7750 alın
  • stormriders S kullanıcısına yanıt
    O dediğin kartlar zaten 2gb belleği doldurmazlar dolduramazlar kısaca bu tarz giriş seviyesi kartlar 1gb bellek yeterde artar bile 2 karttan hangisi dersen dx11 desteği olduğu için 6570 (crysis3.Rivals vb oyunları 4830 açmaz) eğer bürtçene göre 6670 yada daha iyisi 7730(daha güncel) bulabilirsen bunları alabilirsin
  • alikanyoler kullanıcısına yanıt
    Bu karttı değişmek için an azından gtx770-780 yada 280x-r9 290 alman lazım 7950-660ti gibi kartlar için geçmeye değmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.