Şimdi Ara

ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle ilk defa kasamda değişim yapıcam ve hiç bi fikrim yok nasıl uyar ne gereklı gibi sadece bildiğim direxct 11 desteklı cıkıyor artık oyunlar bu yuzden 11 desteklı bı ekran kartı almak ıstıyorum butcem 150-250tl arasıdır ama şu daha iyi butceni yukseltırsen senı baya goturur dedıgınız onları da alabılırım onerılere bana yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım soyle soyleyeyım fıfa 15 ı bıle acamıyorum sıstemımden dolayı mı bılmıyorum ama neyse uzatmadan sıstem ozellıklerım bunlar bana yardımcı olursanız sevınırım tesekkur ederım sımdıden.

Üretici Gigabyte Technology Co., Ltd.
    Model P31-ES3G
    Toplam sistem belleği miktarı 4,00 GB RAM
    Sistem türü 64 bit işletim sistemi
    İşlemci çekirdek sayısı 4

Depolama
    --------------------------------------------------------------------------------

Sabit disklerin toplam boyutu 298 GB
    Disk bölümü (C: ) 13 GB Boş (Toplam 149 GB)
    Disk bölümü (D: ) 49 GB Boş (Toplam 149 GB)
    Medya sürücüsü (E: ) CD/DVD
    Medya sürücüsü (J: ) CD/DVD

Grafikler

--------------------------------------------------------------------------------

Görüntü bağdaştırıcısı türü NVIDIA GeForce 9500 GT
    Toplam kullanılabilir grafik belleği 2815 MB
    Ayrılmış grafik belleği 1024 MB
    Ayrılmış sistem belleği 0 MB
    Paylaşılan sistem belleği 1791 MB
    Görüntü bağdaştırıcısı sürücü sürümü 9.18.13.3788
    Birincil monitör çözünürlüğü 1440x900
    DirectX sürümü DirectX 10

• İşlemciniz neydi tam ismini veya linkini atanilirmisiniz.birde psu nu kac watt (özellikle +12v) kac yıllık.bunları belitiruseniz yardımcı olabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psu ya acıp kasayı baktım ama ınanın uzerınde hıc bır etıket bısey yazmıyor onun hakkında fıkrım yok
    işlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pence0101

psu ya acıp kasayı baktım ama ınanın uzerınde hıc bır etıket bısey yazmıyor onun hakkında fıkrım yok
    işlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz

http://www.vatanbilgisa...ekran-karti.html?srt=UP
    Bunu alabilirsiniz.bütcenize göre en uygun ekran kartı.bütün oyunları acar oynayabilirsiniz.fakat ayarları genel olarak oyununa göre alt ve orta seviyede olur.

• umarım yeterlıdır fıfa 15 aldım suan elımde patlamıs durumda yoksa ekran kartı degıstırmıcekdım bakıcam almam gerekıyor hemen
  • quote:

umarım yeterlıdır fıfa 15 aldım suan elımde patlamıs durumda yoksa ekran kartı degıstırmıcekdım bakıcam almam gerekıyor hemen

Bu arada elinizdeki ekran kartı oyunu acması gerekirdi.iletişim sisteminiz neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callofdutyf -- 6 Kasım 2014; 16:41:02 >
  • acmıyor malesef sebebını bılmıyorum ıletısım derken ? anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ısletım sıstemı demek ıstedınız sanırım wın 7 64 bıt
  • quote:

acmıyor malesef sebebını bılmıyorum ıletısım derken ? anlayamadım

Windows xp, vista, windows 7, windows 8 onları kastetmiştim ama Hd 9500 ile oynamıyor.ben yanlış bakmışım,dediginiz hibi dx 11 destekli ekran kartı istiyor. birde windows 7-8-8.1 64 bit iletişim sistemi istiyor.

• evet malesef degıstırme zamanı geldı degıstırıcekdım ama soyle de dusunuyorum acaba 400 u gecmeden bı ekran kartı ve psu yukseltme sansımız varmı benı bıraz ıdare edebılecek yoksa dırek bu gosterdıgını mı alayım
  • quote:

evet malesef degıstırme zamanı geldı degıstırıcekdım ama soyle de dusunuyorum acaba 400 u gecmeden bı ekran kartı ve psu yukseltme sansımız varmı benı bıraz ıdare edebılecek yoksa dırek bu gosterdıgını mı alayım

ekran kartı önerisi

psu nun genelde yan taraflarında görürsünüz.resimdeki yeşil alan 350 watt ise kurtarır.yok ise
    psu olarakbunu önerirrim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-450w-guc-kaynagi.html

• ıste boyle bı kabartma ya da etıket yok sorun da orda :D
  • quote:

ıste boyle bı kabartma ya da etıket yok sorun da orda :D

peki kaç yıldır kullanıyorsunuz?
  • sadece bı etıket buldum soyle bısey ama ne anlama gelıo ?
     ekran kartı önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pence0101 -- 7 Kasım 2014; 9:00:14 >
  • quote:

sadece bı etıket buldum soyle bısey ama ne anlama gelıo ?
     ekran kartı önerisi

O sadece üretim yılı.psu yu yerinden çıkarıp bakarsanın görürsünüz.Ayrıca 2008 gibi görünüyor.degiştirmeniz daha mantıklı.400 watt yazsada tam verimli çalışmaz.

• 300 wt mıs arkasından baktım psu da degısıcek mecburen
  • 300W ise yetmez değiştirmen daha iyi olur 600-650W bişi alsan iyi olur örneğin corsair Cx600 alabilirsin

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9680

bu da modeüler olanı

http://www.vatanbilgisayar.com/cx-serisi-80plus-bronze-600w-moduler-guc-kaynagi.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.