Şimdi Ara

Ekran KArtı Önerisi AciL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana kartım P5 gc mx 1333, psu 350 W slince, 3 gb ddr2 ram, işlemcim intel P4 3.00 ghz Ekran KArtım Palit Nvidia 9500 GT 1 GB 128 bit
    Sıkıntım Şu iki bu ekran kartı artık çok takılma yapmaya başladı değiştirmek istiyorum. Company Of heros oynarken ekran kartının değerlerini bilgisayardan saat hızını gibi yükselttiğimde oyun 10 dk sonra kilitleniyor.

Sorunlarım;

1- Aşırı ısınma var . (Ekran kartı üzerinde fan yok)
    2- Oyunlarda takılma var.
    3- Eski oyunları GTA Vice city takılmadan oynuyor ama onuda bi yarım saat sonra birkaç takılma yapıyor.
    4- Sahip olduğum anakartın PCI-E 16x desteği var. İnternetten bir şeyler okudum ama şu an tam emin olamadım. Bu anakart için DDR2 ekran kartı mı almalıyım. Anakartlarda DDR2 falan oluyor mu. Benim anakrtım DDR2 mi anlamadım.
    5- Çok pahalı olmayan Ekran kartı önerisi bekliyorum.
    6- Sonu 16X olan bütün ekran kartlarını takabiliyor muyum.

Bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim. FAnlı ekran kartları daha iyi midir. Teeşekkürler....

• intel P4 3.00 dıyorsun once ıslemcı al kendıne bence
  • Ben ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Ekran kartı önerisi verirseniz. Sevinirim sistem bu dışına çıkamıyorum. Durumum müsait değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknik17

Ana kartım P5 gc mx 1333, psu 350 W slince, 3 gb ddr2 ram, işlemcim intel P4 3.00 ghz Ekran KArtım Palit Nvidia 9500 GT 1 GB 128 bit
    Sıkıntım Şu iki bu ekran kartı artık çok takılma yapmaya başladı değiştirmek istiyorum. Company Of heros oynarken ekran kartının değerlerini bilgisayardan saat hızını gibi yükselttiğimde oyun 10 dk sonra kilitleniyor.

Sorunlarım;

1- Aşırı ısınma var . (Ekran kartı üzerinde fan yok)
    2- Oyunlarda takılma var.
    3- Eski oyunları GTA Vice city takılmadan oynuyor ama onuda bi yarım saat sonra birkaç takılma yapıyor.
    4- Sahip olduğum anakartın PCI-E 16x desteği var. İnternetten bir şeyler okudum ama şu an tam emin olamadım. Bu anakart için DDR2 ekran kartı mı almalıyım. Anakartlarda DDR2 falan oluyor mu. Benim anakrtım DDR2 mi anlamadım.
    5- Çok pahalı olmayan Ekran kartı önerisi bekliyorum.
    6- Sonu 16X olan bütün ekran kartlarını takabiliyor muyum.

Bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim. FAnlı ekran kartları daha iyi midir. Teeşekkürler....

Bütçeniz nedir

• Bütçem 300-350 400 kadar çıkabilirim ama esas maksadım şu an sanırım bu kartlar hd görüntüyü iyi göstermiyor. Ben Hd de takılmıyan bir ekran kartı düşünüyorum. Güç kaynağınıda yazarsanız sevinirim teşekkürler... Genelde oyun için düşünüyorum. Hangi ekran kartlarını takabilirim 16X mi pci 2.0 falan yazanları var. Anakartım DDr 2 mi bu soruların cevaplarınıda yazar mısınız. Her ekran kartını takabilir miyim Gddr 5 - 3 falan...
  • aslinda islemci bu karta da tam yetmez ama hem degistirdigine degsin hem guc girisi yok psu da yeter hem de 6570'e 130 gibi verecegine 146 liraya 6670 bunu al.anakart 2007 model ama muhtemelen pcie 1.1'dir sorun yapmamasi lazim.ddr2 sisteme ddr5 ekran karti bile takabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-eah6670di1gd3-hd6670-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56661

eski anakartlarda daha kolay calissin gormeme sorunu olmasin diye guc girisi koyuyorlar gerek olmadigi halde ama ise yariyor.elindeki xilence psuda 6pin guc kablosu yok donusturucu kablo kullanman lazim.garanti olsun ya da 6670 alir calismazsa guclu girisli 5670 ve donusturucu kablo da alabilirsin.islemci bu karta daha uygun 400 liralik kartlari kesinlikle kaldirmaz ne islemci ne psu.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax5670-1gbk3-hv5-hd5670-gddr3-1gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62843

kablo

http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-6-pin-pci-e-guc-donusturucu-kablo/productDetails.aspx?productId=bs2025&categoryId=105325

• Öncelikle ilginize teşekkürler ben biraz asus hastasıyım 6670 daha iyi geldi bana kartların ikiside PCI Express 2.1 bu sorun yaratmaz herhalde birde bu 6 pini ekran kartının üzerine mi takacağım kabloyu nereye takacağım tarif ederseniz sevinirim sağolun. Zaten sistemi yenileyeceğim şimdilik görüntüm iyi olsun diye alıcam.
    Şu an ekran kartıma baktım. Üzerinde sadece alüminyum soğutucu var aşırı ısınmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psu yu değiştirmek gerekir mi?
  • 5670 ve 6670 ikisi de pcie 2.1 ama dedigim gibi anakart %99 pcie 1.1 yani geriye donuk uyumdan kurtariyor 1.0 olsaydi calismazdi bir iki sene daha eski olsaydi anakart.tahminim asus sevdigin icin 6670 alacaksin onda guc girisi yok ama 5670 alirsan kablodaki resme bak 6 delikli tarafi ekran kartindaki yere ve diger tarafi eskiden cdromlara taktigimiz molex denen beyaz kafali kablo var ya ona takacaksin zor degil ve bosta bir tane vardir molex dedigim giristen.bu kartlarin ikisiyle de sicaklik yuzunden sorun yasamazsin.
  • 6670
  • Psu muhtemelen 250-300 watt falan veriyordur, 300-400 liralık bir ekran kartını bu psu ya emanet etmek kötü bir seçim olur, işlemcinin yapacağı darboğazdan bahsetmiyorum zaten, 300-400 liralık ekran kartı alıp gta 1, counter oynayacaksan problem yok.
  • Ekran kartında fan yok diyorsun pasif soğutucu ise normalde , fan bozulduda yoksa ondan takılır git bi 12 cmlik fan al ona üfleyecek şekilde yerleştir bi yere ,+ işlemci vs her yeri toz içinde ise onları falan temizle macun yenile öyle dene yeni ekran kartı almak mantıklı görünmüyor o sisteme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.