Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerisi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Core i3 530 işlemci 500w psu 8gb ram 350-500 arası ekran kartı önerisi lazım arkadaşlar vatan dan biraz baktım ama en uygunu hangisi olur seçemedim.
    Oyunlarda problem yaratmayacak bir ekran kartı tavsiyesi lazım teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta262 -- 14 Ocak 2013; 6:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hd 7850 yaga 660 tialabilirsin
    yada hd 7870
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11200-14-40g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62359

Psu'm 500 w thermaltake yeterli olur sanıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta262

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11200-14-40g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62359

Yeterlidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta262

quote:

Yeterlidir.

Teşekkür ediyorum önerin için,önerdiğin ekran kartının 1 gb olanını alsam kayda değer bir performans kaybım olur mu?

• Orijinalden alıntı: Vendetta262

Teşekkür ediyorum önerin için,önerdiğin ekran kartının 1 gb olanını alsam kayda değer bir performans kaybım olur mu?

1gb ve üzeri memory isteyen oyunlarda sorun çıkarır mesala BF3 Multiplayer gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7850 2 gb oc modeli veya 660 ti tercih edilebilir.
  • bende 1 gb lık modeli var tavsıye ederım ama monitörun vga cıkıslıysa oyunlarda karanlık yerlerde dalgalanmalar yapıyor cok ufaktan bılgınıze ben memnunum kart performanslı param 1 gblıga yettı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademergin

bende 1 gb lık modeli var tavsıye ederım ama monitörun vga cıkıslıysa oyunlarda karanlık yerlerde dalgalanmalar yapıyor cok ufaktan bılgınıze ben memnunum kart performanslı param 1 gblıga yettı :)

660ti yi bütçem aşıyor bakalım ya bu kartı alacam 1 GB olanı veya gtx560 asus var vatanda stok durumlarına da bakmadım bakalım alacaz bir tanesini.. :)

• bahsettigim kart 560 tan performanslıdır ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.