Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerisi Rica Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba ve iyi bayramlar.Yaklaşık 400 lira civarı bir bütçem mevcut ve 256 bit bir ekran kartı arıyorum. Cs go da yüksek fps alma amaçlı. İşlemci ve ram konusunda sıkıntım yok tek sorun ekran kartımda.Aklımda hd6950 var 256 bit 1 gb fakat sizlerin de önerisini almak isterim.Ayrıca Nvidia ve ati arasında da kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum,iyi günler...

• 256bit olsun diyosan 2gb 7850-7870 bakin 2elden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dx 12 geliyor bu devirde 6950 alinmaz kart eski nesil

Bite takilirsan yanilirsin bit otoban genisligi araba sahinse otabanda olsa hiz yapamaz gucu yetmez

Dx12 icib yine 7 serisi kartlari da yukarda denildigi gibi 2 ci elden bulup alabilirsin yoksa sifir dersen butceni asmayan kart
    http://www.webdenal.com/asus-r7260x-oc-2gd5_727343.html?ref=akakce&ref2=113&source=mobil&v=1.88.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Temmuz 2015; 18:33:33 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fakat benim oyunların hepsini ultrada oynamak veya en son teknolojiyi takip etmek gibi bir isteğim yok açıkcası. 4 çekirdekli 3.3ghz işlemcim olmasına rağmen ekran kartı yüzünden oyunlardan performans alamıyorum. Yaklaşık 50 60 fps ile cs go oynuyorum. Bu fps değeri 200 üstüne çıkması benim için yeterli olacaktır. Bu sebeple 400 lira gibi düşük bir bütçe belirledim. Zaten ileride kasamı değiştirir güncel donanıma sahip olurum. Fakat şu aşamada bana önerebileceğiniz bütçem dahilindeki öneriniz nedir ?

2.el düşünmüyorum hocam bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan9998 -- 19 Temmuz 2015; 18:33:09 >
  • batuhan9998 B kullanıcısına yanıt
    Yukarda verdiğim gibi 6950 sifir alinmasinda mantık olmayan stok eritilen kart iteliyorlar elde kalanları

Bu yuzden sıfır buldugun en uygun 260x veya uygun bulursan 265 gayet iyi bir çözüm olur yinede cpu modelini bilmek iyi olur darbogaz olmasın
    Nvidia istersen
    http://www.webdenal.com/galaxy-75nph8hx9kxz_685833.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Temmuz 2015; 18:40:07 >
    i3 3220 4 cpu 3.3 ghz işlemci modelim bu hocam.Birde anakart 2.0 ve 3.0 destekliyor fakat bazı ekran kartlarında 2.1 çift slot falan yazıyor. 2.1 kısmı nedir.Kusura bakmayın sizede çok soru sorduk ama para kolay kazanılmıyor malum. Babadan alıp harcamadığımızdan 400 lira dahi olsa kıymetli geliyor
  • mur@t963 M kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler. Site konusunda bilginiz var mı güvenilirlik ve satış sonrası destek konusunda
    Ustundeki sogutucu buyuk olunca kasa arkasindaki slot parcalarindan bi adet daha sokuyorsun 2 slottan kastedilen odur

2.1 yazan yeri gosterirsen tam bir cvp vereyim mobilim o yuzden anlamadim

Eger destek ise Anakartın bu kartlari destekliyor pci ex sürümü fazla bir etken degl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Temmuz 2015; 18:45:10 >
  • güvenilir alabilirsin günümzde ki oyunları 1080P de high da oynayabilirsin
    Arabirim : PCI Express 2.1 Çift slot, 275mmx111.2mmx38mm bahsettiğim buydu. Sizin önerileriniz ve 7850 ye bakacağım. 450 ye falan 7850 var gördüğüm kadarıyla nvidia ati konusunda bir yorumunuz var mı
  • mur@t963 M kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler tekrardan 260x veya 265 birde sizin önerdiğiniz 7850 bu kartlar arasından bir seçim yapacağım büyük ihtimalle. Teşekkür ediyorum tekrar
    Alacagin 2 karti oynayacagin oyuna gore karşılaştır secim yap sonucta bu bütçede 2 sininde yeterli kartlari var
    Nvidia biraz daha performansina gore bu butcede pahali kaliyor anlasilan bu yüzden uygun fiyatli amd kartlarda istedign performansı sana uygun fiyata verebilir karar senin

Tamamdır yardımlar için çok teşekkür ediyorum önerdiğiniz 3 karttan birini alacağım. İyi bayramlar tekrar sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.