Şimdi Ara

Ekran kartı otomatik driver güncelleme kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sistemi yeni topladım, Msi Gtx 1060 gaming x 6g, malumunuz ekran kartı driverlarında temiz kurulum yapılmadığı zaman sorunlar oluşabiliyor o yüzden ben windowsun kendi kendine driver güncellemesi yapmasını istemiyorum, bunu nasıl kapatabilirim?

• Rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Rez
    Ne diyorsun?
  • Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem\Gelişmiş Sistem Ayarları\Donanım\Aygıt Yükleme Ayarları\Hayır\Değişiklikleri Kaydet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem\Gelişmiş Sistem Ayarları\Donanım\Aygıt Yükleme Ayarları\Hayır\Değişiklikleri Kaydet
    Hocam teşekkürler, peki buradan yaptığımızda, ayarları tüm aygıtlar için seçmiş olacağımız için yüklenmesi gereken başka bir aygıt olduğunda sorun olur mu? Örneğin yeni takılan bir donanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk768

Ne hareket yapıp duruyorsunuz? Az önceki bir sen iki, derdiniz ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 24 Nisan 2018; 22:26:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    Gülmekten yazıp yazıp siliyorum ne değişik insanlar var şu forumda yok artık ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk768

Gülmekten yazıp yazıp siliyorum ne değişik insanlar var şu forumda yok artık ne diyim.
    Yok ya niye siliyorsun, söyle de ben ve forumdaki diğer arkadaşlar da gülsün.
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    Yeni bir donanım takarsan ve sürücüsünü Windows'un kendisinin yüklemesini istersen bu ayarı "Evet" olarak değiştirirsen sürücüyü indirip kurar. Onun haricinde elle sürücü kurumuna herhangi bir etkisi veya zararı olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.