Şimdi Ara

ekran kartı overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam. sabit diskten bir bölümü ekran kartının rami gibi gösterebilmek için program var mı?
    eski bir bilgisayarımda 200mhz mmx işlemci var. basit grafiklerle uğraşıyorum ama biraz yavaş. bunu fan kullanmadan yazılım yoluyla biraz arttırmak için hangi programları önerirsiniz?
    ekran kartının rami dışında hızını etkileyen ne? bunu da arttırabilir miyiz? tşk.

• ilk mesajından anlaşıldığı üzere bilgisayar konusunda baya bi acemisin..sabit diski kullanarak ram arttıramazsın.senin dediğin takas dosyası sadece windows da olur.ekran kartının hızını arttırmak için ram hızlarını we GPU hızını arttırman gerekiyo. bence bunun için uğraşma..senin işine yarayacak 2.el kartları çok ucuza bulabilirsin.(200mmx ile kullnabilmek için yani)
  • birincisi acemi değilim ve yıllardan beri bilgisayar kullanıyorum ve kendimi uzman olarak görüyorum. bu soruya bakarak acemi olabileceğimi hiç sanmıyorum. ayrıca visual basic'de de program yazabiliyorum. html le de ilgileniyorum. kısacası herşeyle ilgileniyorum. takas dosyasını bana öğretme. bir dergide ekran kartının hızını arttırmakla ilgili bir yazı görmüştüm o yüzden bu soruyu sordum.. anlayış göstereceğinizi umuyorum. saygılar...
  • adam sert cıktı baba o zaman bul o dergiyi hdd dan ekran kartına ram yapcak visual basic'de bi program yaz oldu gitti bittii

allhım yaaa acemi degilim diyo donanımdan 10 aldın afferin yıldızlı pekiyi verdik sana allahım accık alcak gönüllü olun yaa hiç bir zaman hiç kimse herseyi bilemez ben 5 yıldır bilgisayar satıyorum ama yeri geliyo burdaki arkadaslardan oc konusunda veya ramların ns leri konusunda yardım istiyorum onlarda yardım ediyo nevar sana acemi dediyse incilerinmi döküldü sen git 200mmx le kumdan kale yap belki hızlanır üstüne bide visual basic'de bişiler yaz html filan ekle belki bi işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TargArts -- 6 Mayıs 2005, 18:25:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TargArts

adam sert cıktı baba o zaman bul o dergiyi hdd dan ekran kartına ram yapcak visual basic'de bi program yaz oldu gitti bittii

allhım yaaa acemi degilim diyo donanımdan 10 aldın afferin yıldızlı pekiyi verdik sana allahım accık alcak gönüllü olun yaa hiç bir zaman hiç kimse herseyi bilemez ben 5 yıldır bilgisayar satıyorum ama yeri geliyo burdaki arkadaslardan oc konusunda veya ramların ns leri konusunda yardım istiyorum onlarda yardım ediyo nevar sana acemi dediyse incilerinmi döküldü sen git 200mmx le kumdan kale yap belki hızlanır üstüne bide visual basic'de bişiler yaz html filan ekle belki bi işe yarar

+1 HDD ile RAM arttırmaya çalışan bir insanın acemi olmadığını kimse iddia etmesin. HTML ve Visual Basic bilmen bilgisayardan anlıyor olduğunu göstermez şekilde de görüldüğü gibi. Zaten bunu o/c forumuna açmış olman da ayrı bir rezalet. Sana söyleyecek söz bulamıyor ve susuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: onurry

birincisi acemi değilim ve yıllardan beri bilgisayar kullanıyorum ve kendimi uzman olarak görüyorum. bu soruya bakarak acemi olabileceğimi hiç sanmıyorum. ayrıca visual basic'de de program yazabiliyorum. html le de ilgileniyorum. kısacası herşeyle ilgileniyorum. takas dosyasını bana öğretme. bir dergide ekran kartının hızını arttırmakla ilgili bir yazı görmüştüm o yüzden bu soruyu sordum.. anlayış göstereceğinizi umuyorum. saygılar...

senin yazdığın visual basic programlarını ben ilk okulda yazıyodumokulunu okudum yani..
    yazılım farklı bişey donanım farklı şey ilk önce sen bunları ayırt etmeyi öğren abicim sonra gel ben sana mhz arttırmayı bunun yanında hdd den disk sökmeyi, söktüğün bu disklerle DJ olmayı da öğreteyim... Sen kesin chip okumuşsun ama okuduğunla kalmış anlamamışsın!!! hadi bak dalgana...

• Sende de
    quote:

birincisi acemi değilim ve yıllardan beri bilgisayar kullanıyorum ve kendimi uzman olarak görüyorum. bu soruya bakarak acemi olabileceğimi hiç sanmıyorum. ayrıca visual basic'de de program yazabiliyorum. html le de ilgileniyorum. kısacası herşeyle ilgileniyorum. takas dosyasını bana öğretme. bir dergide ekran kartının hızını arttırmakla ilgili bir yazı görmüştüm o yüzden bu soruyu sordum.. anlayış göstereceğinizi umuyorum. saygılar...

Sende dediğin gibi yazılımla aran çok iyiymiş.Ama senin sorduğun soruda donanım sözkonusu.Evet donanımda biraz acemisin.Kabul et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Mining ekran kartı bios
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SİZE SÖYLEYECEK LAF BULAMIYORUM. KARDEŞİM DERGİDE YAZIYOR. NE LAF ANLAMAZ İNSAN!larsınız. DERGİDE YAZIYORDU!!! 10 senedir ileri seviye bilg. kullanıyorum AYRICA OLMAYACAK ŞEY DEĞİL.
  • tamam abicim ne hiddetleniyosun ki?sakin ol sen yap bana haber wer bende yapıcam sonra..256 mb ekran kartım war yetmiyo zaten,onu bi şöyle 1gb falan yapalım..sen dergiyi okurken uykun wardı heralde..Olmayacak şey değil, ona olmayacak dua ya amin demek denir yani...sakin ol adam gibi sor ne sorucaksan..10 kişi olmaz ööle şey diosa olmaz yani.. marjinalliğin anlamı yok..somut şeylerle gel bu foruma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guesss -- 6 Mayıs 2005, 20:40:21 >
  • quote:

SİZE SÖYLEYECEK LAF BULAMIYORUM. KARDEŞİM DERGİDE YAZIYOR. NE LAF ANLAMAZ İNSAN!larsınız. DERGİDE YAZIYORDU!!! 10 senedir ileri seviye bilg. kullanıyorum AYRICA OLMAYACAK ŞEY DEĞİL.

ileri seviye derken ne kastettigini cok merak ettim nasıl yani ayaklarımla filan mı kullanıyon ileri teknik ne demir demirbukey gibi ileri sürüs teknikleri gibi bişimi allahımmmmmmmmmmmmmmm sen bunlara akıl fikir ver yarabbbiii

evet dergi playboy yada penthouse olsa gerek :) hard diskden ekran kartına ram olmas olmas olmas mimkinnnnnnnnnnnnn digil

bide insanlarla konusma hususunda ileri bi egitim alsan cok iyi olcak bu konuda sana mmx 200 ü tavsiye ederim deli oc oluyooo da ama 4,2 hdd lazım bunun için

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

• adama kızmasızın sebebi yok ama bence öyle bişey olmaz. hdd'nin hızı ekran kartının hızının yanında çok basit kalır
  • ne hiddetleneyim kardeşim. cevapları okurken gülmekten öldüm yaw. konunun ilk sorusuna bakın. diorum ki böyle bir program var mı yok mu? çünkü bu konuyla ilgili bir şey duymuşuz da söylüyoruz yanlış veya doğru ama ordan kalkıp adam bize takas dosyasını, donanım ve yazılımı öğretiyor. heh. acemilik lafını ise kesinlikle kabul etmiyorum. yav yıllardan beri kullanıyorum o kadar ki ellerim klavyeye o kadar alıştı ki program yazmaktan, gözüm kapalı yazı yasıyorum ya.. soruları iyi okuyun kardeşim. bilen varsa yazsın. bir şey bilmiyorsan bu benim suçum değil bana yüklenerek kendi acemiliğinizi gizlemeye çalışmayın. olmuyor.
  • quote:

ne hiddetleneyim kardeşim. cevapları okurken gülmekten öldüm yaw. konunun ilk sorusuna bakın. diorum ki böyle bir program var mı yok mu? çünkü bu konuyla ilgili bir şey duymuşuz da söylüyoruz yanlış veya doğru ama ordan kalkıp adam bize takas dosyasını, donanım ve yazılımı öğretiyor. heh. acemilik lafını ise kesinlikle kabul etmiyorum. yav yıllardan beri kullanıyorum o kadar ki ellerim klavyeye o kadar alıştı ki program yazmaktan, gözüm kapalı yazı yasıyorum ya.. soruları iyi okuyun kardeşim. bilen varsa yazsın. bir şey bilmiyorsan bu benim suçum değil bana yüklenerek kendi acemiliğinizi gizlemeye çalışmayın. olmuyor.

öyle bi program yok..
  • Enteresan, dergi belkide kendi hayallerini yazdı yada laf olsun torba dolsun yaptı.Puhaha yaw harddiskler zaten sürünecek hızda çalışıyor onları kim hızlandıracak peki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.