Bildirim
Ekran kartı overclock
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
dostumn afterburner da core voltaj yazan yere müdahale edemiyorum rakam yada bar ile ayarlama yapamıyorum nasıl acacagımı söylersen sevinirim -
unlock voltage control var onunda resmini ekledim
-
Çok teşekkür ederim suan 1250 voltaj 1017 1200 degerlerini stabil sorunsuzyakaladım suan 6870 i gecti ekran kartım yardımların için sagol -
rica ederim.ısı sorunu yok ve stabilse güle güle kullanın -
ısı sorunu yok gibi zaten kasa bx 500 10 fanlı ve 10 tane fan takılı üstünde stabilite testinde ekran kartı 53 dereceyi gordu ama sanırım oc yaptıgım icin o kadarda olacak diye düsünüyorum call of duty black ops full ayarlarda gayet rahat ve sorunsuz oynuyorum su an -
yaptığınız overclocka göre yükte 53 derece çok iyi bir değer.10 fan +cpu +ekran kartı 12 fan yapıyor doğrumu? çok ses olmuyormu? -
gelen stok fanlar bosta gayet sessiz oyunda ise hic dikkat etmedim benim icin sesten ziyade performans önemli zaten kulaklıgı takıyorum oyunda iken dünyadan kopuyorum birde taktıgım 6 fanda cok kaliteli sogutuyo ve sessiz yükte bile ses normal seviyede themaltake cyclo a2450 tavsiye ederim 3 oyun aynı anda acık iken cpu 55 ekran kartı 57 yi gecmedi suan bildigin kutub havası var kasada :D -
soğutma gerçekten önemli ama ben sese takıntılı olduğum için 12 fanı düşününce korktum biraz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X