Şimdi Ara

Ekran Kartı' pembe çizgi nokta-'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ati hd 46xx serisinden ekran kartı aldım(sapphire).. film izlerken pembeli yatay çizgiler oluşuyor.. heralde filmdendir yada driver dandır derken... masaüstündeyken herhangi bir pencereyi oynattığımda ekranın üstten 2-3 cm aşağısında gene aynı yatay çizgileri görüyorum(sabit hep aynı yerde pencereyi nereye oynatırsam oynatayım)... driverdandır dedim.. son driverını indirdim... gene aynı.. driver kurmadım kaldırdım win7(64bit) kendisi bulsun kendi driverını yüklesin dedim gene aynı... şimdide donanımsal mı diye kafama takılmaya başladı... yardımlarınızı eklerim efenim.. iyi forumlar =))

• Ekran kartınızda muhtemelen donanımsal bir sorun mevcut, bunu doğrulamak adına farklı bir sistemde deneyiniz. Sorun devam ettiği takdirde garantiye gönderirsiniz.

Grafik kartınızı yeni edinmiş olmanız, bu sorunun kart kaynaklı olma ihtimalini oldukça güçlendirmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 16 Ocak 2011; 21:57:47 >
  • dostum ramlari kontrol ettinmi buna benzer bir sorun bende yaşamıştım filmlerde ekran pır pır oluyordu ramlarin 2 tane ise tek tek denermisin?
  • ramleri kontrol ettim bi değişiklik yok =( şimdi başka makinede deneme vakti. =(
  • evet olayda bi adım daha ilerledim.. windows 7 arka plan başlat menüsü şeffaftır biraz.. onu kapatıp renk olayını 16 bit e ayarlayınca pembelik falan kalmadı.. başka makinedede yapmadı.. olay driverda muhtemelen sistemde ekrankartım hariç değişenim olmamıştı.. hd4670 win7 64bit.. şöle güzel stabil çalışan driverlar için linklerinizi beklerim =))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.