Şimdi Ara

Monitörde ki mavi çizgi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün monitörde mavi çizgi oluştu. Monitörün sağında dikey çizginin sebebi nedir? Sorunlu parça Monitörekran kartımı veya başka bir parça yüzünden mi?

Monitörde ki mavi çizgi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 4 Mayıs 2012; 13:49:54 >

• Farklı bir kablo ile deneme şansınız varsa deneyin.
    Çözünürlüğü değiştirerek deneyin.

Tahminlerime göre monitör ile alakalı bir sıkıntı, darbe almış gibi sanki

PC açılırken'de çıkıyormu acaba ?
  • monitoru başka bır kasada deneme şansınız varsa belli olacakdır sorunun kaynagı ..ama benım fıkrım ekran kartı yazılımı ıle ılgılı olsa gerek ..

.. kartınızın sürücülerini silip tekrar kurabılrsınız .. guncel degılse guncelleyın ..atı yazılımlar kullanıyorsanız catalyst gibi silip tekrar kurun beta sürüm ise tam sürüm olan bir öncekı surume geçiş yapın ..
  • Pc açılırkende çıkıyor mavi çizgi. YAni sadece windowsda değil. Hatta ekran kartının güç kablosunu çıkardm yine çıktı. Monitörden kaynaklandığı belli oldu.

Ama yinede bir ümit sürücüyü silip kurayım.

Monitör artık düzelmez dimi. Yeni bir monitör alma zamanı geldi heralde?
  • o zaman haklısınız sorun monıtorde olmalı .. masrafı ne olur bılemıyorum .. butce varsa ugrasmayın ..yenı monıtore saglık dıyelım ..

fakat yınede emın olmak ıcın gosterın bıryere yada baska sıstemde de acın ..
  • Bütçem yok. 300 lira verebilirim en fazla. taksitle de almak istemiyorum. 300 liraya ne monitörler var bir bakayım.
  • 300 tlye rahat rahat alırsın dostum ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda çıkan yeşil çizgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NefretZm monitörün darbe almış, ekranın değişmesi lazım bence
  • Kardeşimi araddım, onda da aynı sorun olmuştu. Tek çizgi ile başladı sonradan çizgiler arttı dedi. Garantiye göndermiş transistörün teki yanmış mı bozulmuş mu ne deyip monitörü değiştirmişler.
  • Açılır açılmaz geliyorsa sorun monitördedir..
  • adam sıfır garantili ürünler satıyor, geçen rastlamıştım 19" hp monitörü 150 tl ye veriyordu arakadaşa alacaktık kaçırdık onu. aşağıdaki philips 160 tl son olurunu sorabilirsiniz tabi ilgilenirseniz. tavsiye etmek istedim sadece.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-stok-fazlasi-bilgisayar-urunleri-philips-192ei-lcd-monitor-81981602/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.