Şimdi Ara

Ekran kartı pin eksikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [QUOTE="Recep Baltaş, post: 2217944, member: 1"]8 PIN PCIe portuna 6 PIN PCIe bağlantısı yapmışsınız. Ekrana görüntü gelmeyebilir. Gelse bile oyunlarda sorun yaşarsınız.

6 PIN'i 8 PIN'e dönüştüren kablolar var ama tavsiyem uzun vadede 8 PIN çıkışı olan bir PSU almanızdır.[/QUOTE]

Öncelikle merhabalar, şuan bu durumu yaşıyorum ben. Elimde gtx 580 var. Bildiğiniz üzere toplam 14 pin giriş var. Benim arkadaş 650w sistemi ile 12 pin taktı 2pini kablodan ayırdı. Görüntü geldi onda. Fakat şuan ben 12pin takınca görüntü gelmiyor. Benim psu 400w. Görüntü geliyor olsa driver bile yüklemeyeceğim kart güç çekmesin diye. Aynı sıkıntı bu arkadaşa olmuş fakat rx 480 gibi kartlarda powerplay teknolojisi olduğu için tam güç gerektiği yerlerde görüntüyü çekiyor. Nvidia öyle değil bilgisayarı açar açmaz 240w güç çekiyor. Sizce 14pin takarsam görüntü verir mi? Şunu da söyleyeyim zamanında r7 370e 250w yetmez görüntü vermez diyorlardı 6 pin kablo bulup molexe bağlayıp ekran kartına taktığımda mis gibi kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.