Şimdi Ara

Ekran Kartı - Power Supply Uyumu AciL Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart:http://www.hepsiburada.com/Liste/gigabyte-ga-g41m-combo-intel-g41-fsb-1333mhz-ddr3-1333oc-ddr2-1066-soket-775-anakart/productDetails.aspx?productId=bd56439&categoryId=152

Ekran Kartı:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/inno3d-geforce-gt430-2gb-paylasimsiz-ekran-karti-51005087#product-information

Ram: 2x2 Kingston Hyper-X DDR2 800 MHZ ( Daha Sonra 8 Gb DDR3 1333 MHZ'a Çıkarcam )

İşlemci: İntel Core 2 Quad 2.40 Ghz

Bunun dışında Lg Dvd Sürücü, 250 Gb Harddisk var.

Bu sisteme hangi Power Supplyi önerirsiniz ?

Kendi Power Supply'im 230 Wolt

Bu sistemi oluşturcam şuanda siparişini verdim.
    Şimdiden teşekkürler..

• GT 430 2GB
  • kötümüü :S
  • o ekran kartıyla oyun oynayamazsınız. 230volt dediğinizde güç kaynağının güç girişidir, "WATT" yazan değere bakmalısınız.
  • Şuanda piyasaya sürülen tüm oyunları sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz yazıyodu ona kandım ya :( Bide 2 Gb kulağa hoş geliyo. 300 WATTmış Powerm
  • Ya kalitesiz kartları 2GB yapıp satmaya çalışıyolar kesinlikle kanmayın, siz bir fiyat verin biz size iyisini buluruz.

Fakat 300W güç kaynağı ile yeni ekran kartı biraz zor.
  • En fazla 170 Lira bütçem var..

1 ay sonrada önerdiğiniz bi power alırım sorun değil. 100 Lirayı aşmaması gerek ama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam bunu kaydettim. Ben xp kullanıyorum bunu kullanmak için w7 yapmam gerekir dmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unstrblchr

tamam bunu kaydettim. Ben xp kullanıyorum bunu kullanmak için w7 yapmam gerekir dmi ?

xp de de kullanılabilir.
  • Peki çok teşekkür ederim hepinize. Allah razı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.