Şimdi Ara

EKRAN KARTI PROBLEMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar ekran kartımla hiç oyun oynayamıyorum. herhangi bir oyunu açtığımda yukarıdaki hatayı alıyorum ekran kararıyor yada renkler birbirine giriyor. sebep ne olabilir sizce bilen biri yarım ederse sevinirim...

• Arkadaşım ekran kartın ne? Yeni mi aldın? Model marka? Bak (http://forum.donanimhaber.com/m_19182668/tm.htm ) bizde de aynı sorun var biraz daha ayrıntılı bilgi lütfen!
  • Ekran kartım ASUS A9600
  • Ekran kartına hiç O.C uyguladınmı veya sürücüyü yeni güncel sürümünü indirip kurup dene, sorun ekran kartının normal olarak çalışabileceği belek mhz ve gpu mhz nin üstüne çıkmış ve VPU recover müdahale etmiş.

Bu soruna bir virüste sebep olabilir
  • bilgisayarımı defalarca formatladım ama sorun aynı ekran kartını driver ı da son güncel olarak yükledim. sorunu bilgisayarcıya götürmeden çözebilirmiyim ona bakıyorum en son çare bilgisayarcıya götürücem ama çözebileceğim bir problemse götürmek istemiyorum. başka neden yapabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: össer

bilgisayarımı defalarca formatladım ama sorun aynı ekran kartını driver ı da son güncel olarak yükledim. sorunu bilgisayarcıya götürmeden çözebilirmiyim ona bakıyorum en son çare bilgisayarcıya götürücem ama çözebileceğim bir problemse götürmek istemiyorum. başka neden yapabilir.

Yeni kurduğun işletim sisteminde başka bir oyun kurupta denedimi, Hataya sebep olan virüs oyunda olabilir ve kartın çekirdek ve ram hızını bozup yakmaya çalışıyordur veya ekran kartı aşırı ısınıp sapıtıp garip haralar verebilir, bilgisayarın tüm fanlarını belirli bir sıklıkla temizlemen gerek

Kartın VPU recover özelliğini kapat da oyuna gir diyecem ama kötü sonuçlanabilir

• her oyunda aynı hatayı veriyor. çok basit oyunlarda bile aynı hatayı alıyorum. o zaman kasayı açıp genel bir temizlik yapayım pc ye bakalım sonuç ne olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: össer

Ekran kartım ASUS A9600

9600 pro ise bir zamanların efsane kartı

asus ati 9550 game edition 128 mb de bende var baya bi eskidi artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.