fiyatta herhangi bir sınırlama yok ama çok üst seviyeler olmasın
ssd çokta gerekli değil ona vereceğin para ile sınırlarını zorlayarak ekran kartını alabileceğin en üst düzeyde almalısın...7950-7970 .....unutma oyunları ekran kartı oynatır....
quote:
Orijinalden alıntı: Asisvénia
Güç kaynağın nedir ? Rami değiştirmene gerek yok illa değiştiricem diyorsan 2x4 şeklinde 1600mhz cl9 ramlerden alabilirsin.
fiyatta herhangi bir sınırlama yok ama çok üst seviyeler olmasın
ssd çokta gerekli değil ona vereceğin para ile sınırlarını zorlayarak ekran kartını alabileceğin en üst düzeyde almalısın...7950-7970 .....unutma oyunları ekran kartı oynatır....
hocam para konusunda çok sıkıntım yok o yüzden öyle söyledim . peki değişmesini gerektiğini düşündüğünüz bir parça var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Silenthill41
quote:
Orijinalden alıntı: Asisvénia
Güç kaynağın nedir ? Rami değiştirmene gerek yok illa değiştiricem diyorsan 2x4 şeklinde 1600mhz cl9 ramlerden alabilirsin.
TOPLAM: 1417 TL %25 vatan indirimiyle.....10 numara oldu şiddetle tavsiye ediyorum....ekran kartı vatanda bazı yerlerde stokta var eğer olduğun yerde varsa al...yoksa bekle illa gelir HD7970 bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme