Şimdi Ara

Ekran Kartı seçemiyorum yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki ekran kartımı değiştirmek istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Öncelikle sizlere kıstaslarımı yazayım sizde bana bi yardımcı olun lütfen.

Malum bütçe olayı yeni karta 100 YTL civarında ödeyebilirim daha fazlası için ancak taksit olabilir.
    Sistemimi yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum, ama anakartım AGP 4X destekli yani 8X desteğinden de yoksunum. Birde gözüm 9800 Prolara falan takıldı ama onlar ekstra güç falan istiyolarmış diye okudum bi yerde (doğrumu bilmiyorum) benim PSU kaldırırmı kaldırmazmı veya ben bağlantıyı yapabilirmiyim bilmiyorum açıkcası. Zaten bu kartları AGP 4X'te kullanmak nekadar mantıklı bilmiyorum.
    alacağım kartla öyle Doom moom oynamayı düşünmüyorum zaten vaktim olmuyor! ama divx seyretmek ve tv-outundan da yararlanmak istiyorum.
    Overclock hiç yapmadım ama belki bir miktar deneyebilirim. Ekstra soğutucu vs. gerektirmeyecek kadar.
    Kart 2. elde olabilir hiç sorun olmaz.

Ati 9550, FX5500'lere falan baktım ama bu 6200'ler falan da var galiba!
    kısacası aklım çok karışık bana bir akıl verin...

• sen msi 9550 128mb 128bit alagp8x-4x farkını pek hissedemezsin,ayrıca sistemin 6600gt yada 9800pro kaldırmaz,işlemci ve ramde tıkanırsın...
  • cevabın için teşekkür ederim bende 9550 düşünüyorum ama
    Asusun 9550 gamer falan filanımı
    yoksa msi 9550 mi almalıyım?
  • asus un gamer edition ı var, fakat msi ondanda iyidir, msi rx 9550 128 mb/128 bit
  • bence iyi değildir sen asus al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Em_tech

msi rx 9550 128 mb/128 bit

Bunu al.İşlemcine de hız aşırtma yap.
  • 9550 alcaksan msi al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ok arkadaşlar MSI tamamdırda işlemciyi nasıl hız aştırma o/c yaparım ve nekadar performans elde edebilirim birde bunu yanıtlarsanız çok sevineceğimdir
  • sen al bikere,overclock bölümünde aratırsan istediğin cevapları bulursun...kart elinde olsun önce
  • Yok kartın overclock işlemini okudum zaten ben işlemci için nasıl bir o/c yapabilirim ve ne kadar hıza çıkabilirim onu sormuştum! bakarsın kartı alınca overclock yapmam bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.